Què estàs buscant?

divendres, 18 d’agost de 2017

Malalts dels videojocs: Tatuatges d'en Kirby

Continuo celebrant el 25è aniversari de la saga Kirby, almenys pel que fa al seu llançament europeu, tot recuperant una antiga secció, que sovint estava protagonitzada per un subtema molt relacionat amb la malaltia entre cometes, i que és el dels tatuatges de videojocs

Com és fàcil imaginar-se, aquest cop el que veurem seran alguns tatuatges que he trobat i amb què la gent va cridant als quatre vents que estima aquest petit i rodó personatge de color rosa i d'apetit insaciable.


Un els més habituals és el d'en Kirby amb el poder de l'espasa, que va sortir per primera vegada al Kirby's Adventure (NES, 1993), i certament és un dels més vistosos.


Aquest envoltat per una frase convida als malentesos, però segur que qui se'l va fer volia mostrar, senzillament, el poder preferit del personatge, que és el de xuclar-ho tot. 


El Kirby lluitador va debutar al Kirby's Fun Pak (Super Nintendo, 1997, i conegut com a Kirby Super Star als Estats Units), i aquí el veiem en relleu en el que em fa molt l'efecte que és un genoll. Això sí que ha de fer mal! 


Normalment no poso imatges de cares de gent a les entrades sobre tatuatges, però perquè normalment se'ls fa en llocs més discrets. En aquest cas, aquesta noia volia dur el seu amor per en Kirby (i pel núvol Kracko) ben amunt, concretament a la meitat superior del seu braç.


Perquè els enemics d'en Kirby també són força carismàtics i recognoscibles, a més que normalment són enemics amb matisos, de vegades aliats del protagonista. És el que passa amb aquest Meta Knight, que a la pell del seu propietari (o la seva propietària) comparteix espai amb en Waluigi de la saga Super Mario.


En la mateixa categoria de dolent-aliat, però, el personatge més important i popular és el Rei Dedede, el pingüí del martell, que com deixa ben clar aquest tatuatge va rebre un bon impuls amb la seva presència al Super Smash Bros. per a la Wii U i la Nintendo 3DS.


Sigui com sigui, l'autèntic protagonista és aquest ésser tan bufó i icònic, que forma part de la història dels videojocs amb un lloc destacat i que, en el cas de la persona que s'ha fet aquest tatuatge, comparteix importància amb les sagues Pokémon i Fallout.

Aquests han estat els exemples més destacats de tatuatges d'en Kirby que he trobat a internet, però n'hi ha molts més. Us en faríeu un?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...