Què estàs buscant?

divendres, 16 d’octubre del 2009

Accessoris: el bat de beisbol de la Mega Drive i la Super Nintendo

L'accessori del que parlaré avui he de confessar que no el coneixia pas, no n'havia sentit a parlar mai, però precisament perquè és tan curiós havia de tenir un lloc aquí. Es tracta del Batter Up Baseball Bat Controller per a les 16 bits de sobretaula de Sega i Nintendo.

Si us pensàveu, com jo, que el Wiimote de la Wii era el primer "bat de beisbol" de la història dels videojocs, estàveu ben equivocats. El que passa és que, com que el beisbol no és popular aquí, de la mateixa manera que els videojocs de beisbol no acostumen a arribar-nos, un accessori tan friki com aquest encara menys, i es va quedar a l'altra banda de l'Atlàntic.


Aparegut el 1994 per a la Mega Drive i la Super Nintendo, era compatible en principi amb tots els videojocs de beisbol dels seus respectius catàlegs. Qualsevol europeu es preguntarà, com jo, per les raons exposades abans, "Ah, però hi ha jocs de beisbol per a aquestes consoles, a banda del Super Baseball 2020?" Doncs sí, es veu que uns quants sí. Però precisament del joc esmentat no n'he trobat referències de compatibilitat amb l'accessori.

Diuen, però, que per fer de batedor no anava malament del tot (encara que sempre era més precís fer-ho amb el comandament de tota la vida), però que a l'hora de llançar la pilota o agafar-la després d'un hit de l'oponent... els controls de l'aparell destinats a aquestes funcions fallaven bastant.

Ja es veia venir, que seria un accessori poc recomanable, però si més no va ser força original i en el seu moment el van premiar bastant, segurament més per aquest motiu que per les seves virtuts intrínseques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...