Què estàs buscant?

dimarts, 22 de desembre del 2009

Els pitjors jocs de la història: Catfight. The Ultimate Female Fighting Game (PC)

L'altre dia, parlant dels videojocs de Sol a Casa, ja vaig dir que eren considerats dels pitjors de les seves respectives consoles, i perfectament podria haver-ne parlat en aquesta secció, però em venia de gust fer-ho a la de "Cinema i videojocs". Avui, però, ho compenso parlant d'un altre videojoc lamentable.



Es tracta del Catfight: The Ultimate Female Fighting Game, considerat per molta gent com el pitjor joc d'ordinador de la història, a més del més sexista. Aparegut el 1996, pretenia ser un joc de lluita com els Mortal Kombat (almenys pel que fa a estètica) però amb lluitadores de bon veure, probablement inspirat en el Dead or Alive, i si no és així (que es publiquessin el mateix any fa que en tingui dubtes), ja és casualitat. A diferència del joc de Tecmo, però, el de Phantom Card és dolentíssim.

 

El vídeo que es troba per Youtube amb aquest nom no es correspon amb el joc, però amb aquestes imatges estàtiques queda tot bastant clar. A mi el que em sembla és que com a mínim és el pitjor joc de lluita de la història. No puc parlar de la seva jugabilitat, tot i que s'intueix, però tant gràficament com per la modalitat "Història", si és que n'hi ha, tenen molt mala pinta.

És evident quin és el seu únic reclam, de fet l'empresa distribuïdora és part d'una companyia dedicada al porno, i tot plegat falla, en aquest títol. Fins i tot les intencions estimulants que devia tenir es queden curtes comparades amb altres videojocs que no tenen les mateixes pretensions. I si es vol veure un bon combat de "gates", encara que sigui un vídeo no interactiu, tenim aquesta meravella creada per un afeccionat:



És el vídeo Dead Fantasy II (hi ha primera part i posteriors), que he trobat precisament buscant informació del Catfight i que reuneix personatges dels Final Fantasy i dels Dead or Alive. Impressionant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...