Què estàs buscant?

dimarts, 19 de gener del 2010

Accessoris: la serra mecànica del Resident Evil 4

El d'avui és un dels accessoris més estranys que han aparegut al bloc, encara que no és el primer cop que faig aquesta afirmació i en sóc conscient. Que sigui relativament modern (2005) no fa que això sigui menys cert: és una frikada com una casa de pagès.


Aquesta és la versió de la Gamecube. Recordem que el Resident Evil 4 havia sortit inicialment en exclusiva per a la Gamecube, i després es va alliberar per a la Playstation 2, tot i que la versió de Nintendo va romandre com la millor en tots els aspectes fins a l'arribada del Resident Evil Wii Edition, que hi afegia un control que aprofitava força bé el Wiimote, però bé, ja sabem que les vendes van anar per una altra banda, com sempre que Sony hi està involucrada.


I aquesta, de color vermell, és la de la Playstation 2. La companyia Nubytech va ser la creadora de les dues versions, que van ser exclusives de la consola i que no van tenir presència a les versions de PC, Zeebo ni, naturalment, mòbils, encara que es tracti de l'iPhone. Suposo que amb el de la Wii sí que es deu poder jugar, tenint en compte que té entrades per als comandaments de la Gamecube, però no sé si és gaire aconsellable si pensem en les possibilitats exclusives d'aquesta versió (bàsicament apuntar amb el Wiimote com si fos una arma de foc).

Sigui com sigui, és un accessori estrany i malaltís, pensat només per al RE4 (tot i que també es pot fer servir en altres jocs, si volem fer-ho per riure una estona) i que en realitat no millora pas l'experiència de joc, perquè els botons estan col·locats d'una manera que no facilita l'agilitat de les partides. És un caos, en resum. Però el disseny està molt treballat i com a objecte de col·leccionista pot valer la pena.


Amb música de fons (però millor això que no un tio xerrant tota l'estona) el veiem en funcionament, en aquest cas en versió Ps2. Ja es veu que no pot ser còmode de cap manera, però el que més m'ha decebut, a mi, personalment, és la mida de l'accessori. Que petit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...