Què estàs buscant?

dissabte, 6 de febrer del 2010

Torna en Sonic, i aquest cop de debò!

Ja sabeu que aquest bloc s'enfoca sobretot en el passat, en la nostàlgia, amb poques referències a l'actualitat, però de tant en tant sí que hi ha notícies de les que em vull fer ressò. En el cas que parlaré avui, això era obligat. Torna en Sonic, però no en un nou experiment per a la Wii ni en un fallit plataformes en 3D com va ser el cas del Sonic the Hedgehog de la Xbox 360 i la Ps3, ni en un joc esportiu-humorístic, ni en un de velocitat motoritzada. Tampoc no és un plataformes 3D ben fet com els Sonic Adventure de la Dreamcast. Ni tampoc un nou plataformes dels de la Nintendo DS, que estan molt bé però que no acaben de tenir el regust clàssic i que, en ser portàtils, no recorden prou els que van fer llegendari l'eriçó blau.

 

És el Sonic the Hedgehog 4. Sí, després d'anys de títols de tota mena arriba el que continua, numèricament i pel que fa a argument, on ens havíem quedat. En realitat no és que vagi després del 3, sinó del Sonic & Knuckles, que era el quart real. Però bé, d'això en fa 16 anys, i ara per fi ha tornat la mascota de Sega.


Oh! Que poc que ensenyen i quines ganes vénen de tenir-lo! Sembla que aquest cop serà, com deia, un plataformes tradicional en 2D, respectant l'esperit de la franquícia en els seus inicis fins al punt que l'únic personatge controlable serà en Sonic, com si volguessin deixar-se d'experiments (que, per tal que consti, diré que a mi no m'han semblat pas malament). El que sí que estarà dissenyat en 3D seran els personatges, però sempre amb un moviment lateral dels de tota la vida. 

La part que no m'agrada és que, com diu el títol, Episode I, i el missatge del final de l'anunci, "download it this summer", serà de descàrrega i, per tant, no el tindrem en format disc, amb la seva capsa i les seves instruccions, tot i que vull pensar que amb el temps l'acabaran editant. De moment, però, serà als serveis de descàrrega de la Xbox 360, la Wii, la Playstation 3 i, segons els rumors, a l'iPhone. I l'aniran traient per parts, que encara no sabem si seran gaire grans o no.

Sigui com sigui, Sega ha fet públic amb aquest anunci el que estava gestant amb el nom en clau Project Needlemouse, que al cap i a la fi fa referència al nom en clau del projecte del primer Sonic the Hedgehog. A veure si surt bé i neteja una mica la imatge negativa que ha envoltat la companyia des de sempre i, especialment, amb els videojocs que ha anat creant sense creure-s'ho gaire ni ella mateixa.

2 comentaris:

  1. Quanta raó tens quan dius que poc que ens han ensenyat en el vídeo promocional...Tinc moltes ganes de jugar-lo la veritat ja que fa molt, molt de temps que no tenim un Sonic amb cara i ulls (els Adventure no em varen fer el pes).
    Això sí. Lo dels episodis ho trobo una manera de treure'ns els quartos, un altre cop, de mala manera. En fi. Toca esperar.

    ResponElimina
  2. A mi els Adventure sí que em van fer el pes, i en el seu moment fins i tot la crítica (sempre anti-Sega) els va deixar pels núvols. Però després van començar a cagar-la. Aquest promet.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...