Què estàs buscant?

dimecres, 24 de març del 2010

L'últim joc de la NES

A aquestes alçades, el bloc necessita idees fresques per continuar al ritme actual, i crec que avui és un bon moment per inaugurar una secció que se'm va acudir fa temps, la que repassarà els videojocs que van ser els últims de les seves respectives consoles. Començarem amb l'últim joc oficial llicenciat per a la Nintendo.



Seria el Wario's Woods, un joc de trenca-closques i un producte de la casa, llançat el 1994 al Japó i als Estats Units i ja el 1995 a Austràlia i Europa. També hi era en Super Nintendo, però el que ens interessa avui és parlar de l'últim videojoc de la Nintendo Entertainment System. El trobem també a la Consola Virtual de la Wii i com a extra desbloquejable de l'Animal Crossing de la Gamecube (2001). A més, els anys 1996 i 1997 el Satellaview de la Super Nintendo van veure versions especials del joc, amb l'aparició estel·lar de la ràdio japonesa, una frikada, vaja. Però bé, si anem al mercat japonès, l'últim que va sortir va ser aquest:


L'Adventure Island IV, que també era de 1994 però d'uns mesos enrere, concretament de juny. La quarta entrega d'una saga de plataformes força coneguda. Per acabar, l'últim joc publicat oficialment per a la NES en territori europeu, i com que va ser posterior als altres dos també ho és a nivell mundial, és aquest:


La versió de la NES del mític The Lion King! Els gràfics són molt dolents, però en Simba es mou amb prou agilitat. I fins aquí, doncs, els últims videojocs que van sortir per a la NES, una de les consoles més importants de la història, que durant molt de temps va fer que "Nintendo" fos sinònim de "videoconsola".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...