Què estàs buscant?

divendres, 12 de novembre del 2010

Jocs que no van veure la llum: Lobo

El títol que comentaré avui podria haver anat a la secció Còmics i Videojocs si no fos perquè en realitat no va arribar mai a veure la llum. Se n'encarregava Ocean i havia d'aparèixer a les botigues, tant per a la Mega Drive com per a la Super Nintendo, el 1996, però al final el projecte va quedar inacabat. 


El Lobo havia de ser un joc de lluita 1 contra 1 protagonitzat per en Lobo, el peculiar personatge de l'Univers DC que no és ni heroi ni dolent, sinó el que s'acostuma a etiquetar com a antiheroi. Les aventures d'aquest caça-recompenses alienígena sense escrúpols, que s'allunyen del to purità de la resta dels còmics de DC, tan autocensurats des de fa dècades, s'havien de portar al món dels videojocs però, com ja he dit, la idea mai no es va materialitzar. 

El 2009 la gent del portal SegaSaturno en va llançar una beta que es pot jugar en emuladors de la Mega Drive, i que podem veure en moviment al següent vídeo:


Tot i que és una versió no acabada, honestament no podem dir que fes gaire bona pinta, i potser valia més que no sortís. El més curiós, però, és que a banda de la Mega Drive i la Super Nintendo també s'estava pensant en fer-ne una versió per a la Nintendo 64, i aproximadament el 2003 la que es va cancel·lar va ser la versió per a la Xbox i la Playstation 2. Per tant, per més vegades que s'ha intentat, al final no ha sortit cap joc d'en Lobo. I si coneixeu el personatge probablement sospitareu, com jo, que no se n'ha fet cap joc senzillament perquè a ell no li ha sortit dels dallonses. 




1 comentari:

  1. Me'n recordo que aquest joc tenia que ser la gran competencia del gran Killer Instinct.
    No sabia que també tenien previst fer jocs per la Nintendo 64, la Xbox i la Playstation 2 d'aquest personatge, realmente curiós.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...