Què estàs buscant?

dimarts, 22 de febrer del 2011

Llegendes dels videojocs: disparar al gos de Duck Hunt

El Duck Hunt, de la Nintendo, és el videojoc que associem immediatament a un dels seus accessoris més populars, la pistola (Zapper). Un autèntic clàssic no només del gènere, sinó també del catàleg de la 8 bits de sobretaula de la Gran N. No hi ha gaire jocs de pistola, i els pocs que hi ha acostumen a ser mediocres, però aquest és una excepció a la regla. 



El vídeo era una mostra d'aquest cartutx de 1984, que segurament és molt divertit, però que fomentava la idea de la caça, una pràctica polèmica però que en el seu moment no va suposar cap problema. Doncs bé, la història és que si fallem tots els trets, el gos es riu de nosaltres. I aquesta reacció va començar a caure malament entre la gent, fins al punt que se'l considera un dels personatges de Nintendo més odiats, i tot i així fa cameos, per exemple, en títols de la línia Wario Ware

I des de fa moltíssims anys circula la llegenda que al Duck Hunt es pot arribar a disparar al gos amb paciència i habilitat, però és mentida, per molt que se n'hagin fet (Youtube n'és ple) paròdies, modificacions, etc. El que sí que és cert és això:



La versió arcade sí que ho permetia, tot i que només com a joc bonus, en què el gos acompanya els ànecs com a "blanc mòbil". Per tant, tots aquells que odiïn el famós gos poden esbravar-se amb la versió en recreativa, segurament no disponible de manera física, però sí en emulador. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...