Què estàs buscant?

dimecres, 6 d’abril del 2011

Malalts dels videojocs: mods dels Grand Theft Auto

Els malalts dels videojocs es poden reconèixer de diverses maneres, com hem vist les altres vegades que he fet entrades d'aquesta secció que feia tant que no tocava. Una d'elles és dedicar temps i esforços en crear mods, modificacions que serveixen per introduir elements nous, sovint humorístics i ben frikis, en videojocs ja existents. És una pràctica sobretot per a les versions de PC dels jocs, però també hi ha gent que fa pegats aplicables a versions de consola, cosa que per altra banda implica piratejar-les. I ja que l'altre dia parlava del primer Grand Theft Auto que m'acabo, avui volia veure algunes de les modificacions que existeixen per als principals GTA. Comencem:


N'hi ha de tota mena, només en veurem algunes, però aquesta és força divertida. En Mario al Vice City, on també hi veiem alguna sorpresa més, com el cotxe dels Picapedra o un Batmòbil! I ara una modificació clàssica a la saga, que també ha tingut una versió per al recent GTA IV



Sí, senyores i senyors, és el Delorean, el mític cotxe de la fantàstica i inoblidable trilogia del cine dels 90 Back to the Future. Un altre cotxe clàssic dels anys vuitanta, de la sèrie Knight Rider, és el cotxe fantàstic:


En aquest cas era una modificació del Grand Theft Auto: San Andreas, però també se n'havien fet per al Vice City. Però no només hi ha cotxes, sinó també motos mítiques, com la d'en Kaneda, de la imprescindible pel·lícula d'anime Akira, vista novament al San Andreas:


Deixarem els cotxes, però abans una última mostra, que consisteix en una modificació aparentment ximple, però en realitat destacable: cotxes reals. Perquè a la saga hi ha ciutats i cotxes molt similars als que podem veure a la realitat, però sense les llicències que caldrien per posar-hi els seus noms.


Ara que n'hem vist uns quants de cotxes, és el torn dels de personatges, alguns més aconseguits que altres però tots amb la mateixa capacitat d'arrencar-nos un somriure. Vegem-los, començant per en Superman:


Està força bé, tot i que ens faltaria veure'l en combat i mostrant la seva superforça. I no podia faltar el seu company d'editorial més famós, el meu estimat Batman:


Basat en les pel·lícules d'en Nolan, que són les que més han impactat el fandom, però bé, força bé. Ara, és estrany veure el Cavaller Fosc fent servir armes de foc. Acabarem amb algunes mostres més divertides i xocants percisament per qui les protagonitza:


Impagable. El que ve ara de fet no caldria, perquè tenint el The Simpsons: Hit & Run, que ja es basa força en els GTA, ens podem fer una idea de com es mouria la família groga més famosa dels dibuixos animats en un entorn així, però mira, algú s'ho va treballar i en posarem un vídeo:


Acabo, ara sí, amb un altre que he trobat ara mateix, i ja que he posat una modificació protagonitzada per en Mario faltava... la d'en Sonic:


Tot plegat per treure's el barret, perquè n'hi ha de millors i de pitjors, però tots requereixen unes habilitats amb l'ordinador que jo només puc somiar a tenir. L'enhorabona a tots els responsables d'aquestes mods, i de les que no he posat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...