Què estàs buscant?

dimecres, 4 de maig del 2011

Jocs que no van veure la llum: Sonic Extreme (Xbox)

El d'avui, encara que sembli que sí, no és un article repetit del primer que va tenir aquesta secció fa gairebé dos anys. No és el famós Sonic X-Treme que havia de ser el primer Sonic en 3D i el primer títol de la mascota de Sega per a la seva consola de 32 bits, que al final es va quedar sense un plataformes completament nou del personatge al seu catàleg. El Sonic Extreme és una altra cosa. És un joc que no va veure la llum però que sembla que s'estava desenvolupant per a la Xbox.



I si no n'havia parlat fins ara, jo que sóc tan "seguer", és perquè no se'n va conèixer públicament l'existència fins fa uns dies, en què van sortir a la llum alguns vídeos filtrats i, com es pot veure al vídeo que he posat, gravats de manera no oficial.

No se sap res més, d'aquest títol, ni tan sols s'havia parlat mai del fet que s'estava desenvolupant, però el cas és que ara sabem que hi havia un joc d'en Sonic de skateboarding que havia de ser per a la Xbox i que per raons desconegudes es va deixar córrer. Potser és perquè la sensació de velocitat que hauria d'acompanyar qualsevol títol protagonitzat per l'eriçó blau no la veiem en les poques imatges que tenim del joc i els seus creadors van decidir, assenyadament, plegar. O potser va ser cosa de la mateixa Sega, que no n'acabava d'estar convençuda. Qui sap, potser eren només unes proves a partir de les quals es farien després els Sonic Riders.


Podria ser que això que dic de la sensació insuficient de velocitat fos a causa de la fase de desenvolupament en què es trobava el títol, però per altra banda veiem que estava bastant avançat i del menú deduïm que hi hauria hagut diverses modalitats de joc. Ara, és obvi que quedaven coses per polir (el mateix menú es veu bastant senzillet), i vés a saber si una de les coses era la qüestió del frame rate i un necessari augment de la velocitat.

Sigui com sigui, segurament hi ha molts més jocs (i fins i tot consoles) que no veuen la llum dels que acabem sabent, però afortunadament hi ha gent que lluita per fer públiques aquestes coses i ajudar-nos a conèixer una mica més la història dels nostres videojocs i sistemes preferits.




3 comentaris:

  1. Hola! Res, que ja feia molt de temps que no em deixaba veure per aqui, i vull preguntarte una cosa... Saps quin joc es Super Meat Boy? Segurament si, pero dirte que tens l'oportunitat de descargarlo al meu bloc.

    Adeu!

    ResponElimina
  2. No estic gaire al dia d'aquest tipus de jocs, però sí que em sonava i veig que ha tingut molt bona recepció. A veure si m'animo i me'l miro. Gràcies!

    ResponElimina
  3. De res home! L'unic que he fet es agafar aquesta meravella de joc (recomanable) i muntarlo al web d'una manera senzilla per que es puga instalar facilement. Quan el jugues, ja deixes la teua opinio al bloc per veure que t'ha paregut. Ja tot dit adéu, i que el disfrutes!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...