Què estàs buscant?

diumenge, 27 de maig del 2012

Jocs que no van veure la llum: Looney Tunes Hotel (Atari 5200)

Fa un parell de dies vaig fer una entrada sobre els videojocs dels Looney Tunes i ara aprofito l'ocasió per tal de recuperar una secció que ja fa uns quants dies que no toco, la dels Jocs que no van veure la llum, per parlar d'un títol relacionat amb els populars personatges de la Warner Bros. que, en realitat, no va arribar a sortir mai.


El Looney Tunes Hotel havia de sortir el 1983 per a l'Atari 5200, que segons AtariProtos.com estava duent a terme el joc per tal de continuar en la línia seguida amb l'Atari 2600 de fer aparèixer personatges coneguts dels dibuixos animats en videojocs per tal d'atraure jugadors molt joves i/o no habituals dels videojocs.



I aquí el tenim, perquè tot i que no va veure la llum per raons que no han transcendit (o que jo no he trobat de cap font fidedigna) el joc estava en un estat de desenvolupament molt avançat i d'alguna manera ha arribat aquest vídeo a la xarxa. 

Sembla mentida que no acabés d'anar bé el projecte, sobretot perquè en aquell moment Time Warner havia adquirit Atari i podia fer tants videojocs dels seus personatges com volgués, però el cas és que no era el primer cop que passava:



L'Atari 2600 havia de rebre un joc d'en Bugs Bunny en la mateixa època, però tampoc no va veure la llum i només en tenim aquest vídeo extret del prototip. Per tant, les consoles d'Atari es van quedar sense cap títol protagonitzat per personatges de la Warner Bros. dos cops seguits.

Sembla, però, que un programador que havia treballat a Atari, el senyor Bob Polaro, el va llançar el 2002. Explica en una entrevista que en un primer estudi de mercat la cosa no va acabar d'anar gaire bé, però que el joc tenia els millors gràfics que s'havien vist mai en aquella consola i que ell hi va afegir la modalitat de 2 jugadors en què un dels dos controlava l'Elmer, però que quan Atari va arxivar el joc ell marxava de la companyia, així que la cosa va quedar penjada. Una llàstima.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...