Què estàs buscant?

dilluns, 20 d’agost del 2012

Els més difícils: Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)

Encara no he fet una entrada sobre els videojocs de les Tortugues Ninja, i creieu-me que tinc pensat fer-ho algun dia, però sí que havia parlat d'un dels jocs de la meva infantesa, el Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back from the Sewers de la Gameboy, i d'un dels que sempre havia desitjat i que al final vaig aconseguir, el Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist de la Mega Drive.

Avui, en canvi, és el torn de la secció dels jocs més difícils, on el protagonista és un altre títol d'aquestes tortugues adolescents i mutants que tots coneixem, concretament el primer de la NES, el que es diu senzillament Teenage Mutant Ninja Turtles i va sortir el 1989. 


A primera vista és un joc normal de les Tortugues Ninja, un de plataformes i acció com el de la Gameboy que havia comentat, però diferent de l'estil beat'em up de tota la vida que veuríem al Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game o al Hyperstone Heist, un estil que seria la norma durant els anys següents. Tornant al que ens ocupa, en realitat és famós perquè es considera un dels més difícils del catàleg de la NES.

Això no vol dir que no sigui bo, de fet va agradar molt i va ser un èxit comercial i de crítica, fins al punt que en van sortir conversions per a d'altres sistemes que, a causa de les presses amb què es van fer, no van agradar tant. Però el cas és que era més difícil del que s'esperava d'un joc així. 


El problema és que si bé no és extremadament difícil hi ha enemics de final de pantalla que costa moltíssim evitar que ens toquin, a més que s'ha d'agafar el truc als salts per tal de fer-los quan i fins a on ens interessa. Com és habitual, cadascuna de les tortugues representa una vida, de manera que en tenim 4, i això en un joc difícil és molt poc

A les imatges que hem vist pot semblar que no n'hi ha per a tant, però creieu-me si us dic que tota la informació que en trobo apunta a que és frustrant. I creieu-me també si us dic que fa moltíssim que el tinc (és un dels dos de la NES que tinc amb capsa i instruccions juntament amb el del Capità Planeta), però encara no hi he jugat. Ara no sé si fer-ho o no...



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...