Què estàs buscant?

diumenge, 16 de setembre del 2012

Videojocs animats: The King of Fighters

De dibuixos animats basats en famoses franquícies de videojocs de lluita n'hi ha uns quants, com per exemple la famosa sèrie Street Fighter II V, que es va arribar a emetre en català i de la qual parlarem en alguna altra ocasió, però avui volia dedicar una entrada a The King of Fighters, la saga de videojocs que reuneix i enfronta personatges de diversos títols de lluita d'SNK. 



En aquest cas no es tracta d'una sèrie de televisió, però sí d'una sèrie. The King of Fighters: Another Day és una ONA, sigles que signifiquen "Original Net Animation" i que com ja us podeu imaginar signifiquen que aquest producte animat es va concebre per a la seva difusió per internet. 

Són 4 episodis de pocs minuts (el total suma 32 minuts), el primer dels quals és el que hem vist, que es basen en l'argument del joc The King of Fighters: Maximum Impact. Publicats entre desembre de 2005 i març de 2006, se'n va encarregar ni més ni menys que Production I.G., responsable de les sèries televisives de Ghost in the Shell, xxxHolic, Eden of the East o el segment animat de Kill Bill vol. 1, entre molts altres aclamats productes. 



Aquí en teníem l'episodi 2, de manera que si el veieu ja tindreu la meitat de la història. A banda de difondre's per internet, però, es va fer un DVD que recopilava els 4 episodis i que havia d'acompanyar el llançament del KOF: Maximum Impact 2, cosa que es va dur a terme tal com estava previst al Japó, però als EUA, on havia de sortir amb el mateix joc, allà anomenat The King of Fighters 2006, hi va haver problemes per a complir les dates i l'anime va arribar tard i malament, obligant els clients més tossuts a buscar-lo a les botigues setmanes després de l'arribada del joc i a sobre havent-se de barallar per tal d'obtenir alguna de les poques còpies que van arribar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...