Què estàs buscant?

divendres, 5 d’octubre del 2012

Jocs que no van veure la llum: California Raisins

El joc d'avui podria haver anat en diverses seccions, com per exemple "Però d'això també hi ha videojocs?" o "Videojocs i animació", però s'haurà de quedar a la que dedico a repassar títols que no van veure la llum perquè, tot i que estava acabat, al final no va sortir al mercat.


Estic parlant de The California Raisins: The Grape Escape, un títol basat en les Panses de Califòrnia, uns personatges de plastilina que anunciaven aquest producte alimentari i que van tenir un gran èxit als Estats Units entre 1986 i 1990, fins al punt que se'n va fer una sèrie animada de 13 episodis el 1989, sèrie que s'ha arribat a emetre en català i que potser recordeu. Doncs bé, el 1990 se'n va fer el videojoc, evidentment amb els interessos dels productors de panses al darrere, i era així:



Un plataformes que, per l'estil i la música, es nota que era responsabilitat de Capcom, creadora també de la saga Megaman o del Darkwing Duck, del mateix tipus. Però he dit que no va veure la llum i sembla que està en una fase molt avançada de desenvolupament, oi?

I tant, perquè el joc el van acabar, apareixia als catàlegs de propers llançaments de Nintendo, se'n van publicar ressenyes i fins i tot trucs i una guia al volum 3 de Game Player's Encyclopedia of Nintendo Games. Però al final no va veure la llum, alguns diuen que per la seva mala qualitat, d'altres perquè aquell any hi va haver un escàndol amb les panses de Califòrnia, que es veu que els productes químics amb què les tractaven eren tòxics, tot i que si feu una cerca a Google veureu que només se'n parla en articles relacionats amb el videojoc. Quin va ser el motiu real de la seva cancel·lació? Potser no ho sabrem mai.

 





http://www.nesworld.com/unr-californiaraisins.php
http://www.youtube.com/watch?v=yCJd0zfvDEo
http://en.wikipedia.org/wiki/The_California_Raisins
http://en.wikipedia.org/wiki/The_California_Raisins:_The_Grape_Escape

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...