Què estàs buscant?

dijous, 20 de desembre del 2012

Els jocs més venuts de la Nintendo DS

L'altre dia vaig dedicar una entrada a la Nintendo DS en si, atès que ha assolit el primer lloc de les consoles més venudes de la història superant la que ho era fins ara, la Ps2, i vaig pensar que estaria bé que la propera entrada fos sobre els seus títols més venuts, una llista de 5, com sempre, que puc fer malgrat que l'aparell encara no ha estat descontinuat, però com que ja es troba en la seva tardor és pràcticament impossible que es produeixi cap canvi en aquest llistat.


Aquest vídeo ja el vam veure l'altre dia, perquè és d'un dels títols més representatius de la portàtil, però ara reapareix perquè, a més, és el més venut, i és que més de 29 milions de persones tenen el New Super Mario Bros., un videojoc a què dedicaré una entrada quan me l'acabi, perquè val moltíssim la pena.


El popular Nintendogs, que seria una evolució del mític Tamagotchi, aconseguia vendre més de 23,6 milions de còpies sumant totes les seves versions, algunes de les quals acompanyant un dels packs de la consola, cosa que com ja se sap afavoreix que els números pugin.


I ara el meu preferit del seu catàleg, i segurament el meu preferit de la meva saga preferida (que evidentment un dia protagonitzarà una entrada): el Mario Kart DS, que ha col·locat més de 22,5 milions de còpies arreu del món, algunes de les quals també gràcies al pack que es venia amb la Nintendo DS i el joc.


El ja mític Brain Training, que als Estats Units es diu Brain Age i que va tenir una seqüela i alguns spin-off, venia amb molts dels packs de la consola i gràcies a això va aconseguir vendre gairebé 19 milions de còpies, però val a dir que és un títol d'allò més entretingut i recomanable per tal de mantenir i fins i tot millorar les nostres facultats mentals. 


Com no podia ser d'una altra manera, ja ho hem vist en repassar els videojocs més venuts de les altres portàtils de Nintendo, havia d'aparèixer alguna entrega de la franquícia Pokémon, i així és, perquè es van vendre més de 17,5 milions de còpies del conjunt format pels títols germans Pokémon Diamond i Pokémon Pearl. I si continuéssim el ranking veuríem com altres videojocs de la saga surten entre els més venuts, però ho deixarem aquí.





6 comentaris:

  1. Pel que fa al primer joc, d'en Mario: un clàssic. Per mi el millor dels millors. Sempre m'ha encantat .

    Nintendogs: molt maco però només per una estona. Al final s'acaba fent una mica pesadet i poc dinàmic.

    Mario Karts: no hi he jugat, no puc jutjar! Però pel que dius deu estar realment força bé!

    Brain Age: el primer joc que vam tenir de la Nintendo DS. A mi personalment m'agradava molt, en especial algunes proves en concret. Malgrat això és depressiu veure alguns dels resultats en algunes de les proves 8-)

    Pokemon: no sé què tal el de la Nintendo DS, jo només havia jugat al de la Game Boy (sense color, que era la meva consola de quan era petita) i és el típic joc per passar-hi hores i hores i més hores fins a passar-te'l tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No has jugat mai a cap Mario Kart! Prova'ls! Són superaddictius i fan empipar molt quan tot surt malament. XD

      El Brain Training (així es diu a Europa) és més entretingut del que sembla, i l'objectiu d'una edat mental ideal de 20 anys ja el vaig assolir, tot i que fa tantíssim temps que no hi jugo que segur que he "envellit".

      No he jugat mai gaire als Pokémon, però en principi continuen en la línia de sempre, per tant t'haurien d'agradar.

      Elimina
  2. El Pitjor de tots és el preu encara dels Mario Kart!! a mi em van robar el meu i encara busco un bé de preu, però a les tendes és impossible :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo me l'havia acabat en pirata i tot i així el vaig voler tenir original. El vaig haver de comprar per eBay per 20 eurassos de segona mà anys després que sortís a la venda, que és molt, però no hi havia res de millor. Toca pagar, amb Nintendo oblida't de les ofertes. :(

      Elimina
    2. Ja :(

      Fa ràbia pq en tinc la caixa i tot, només necessito el cartutx, però els preus tb em semblen desorbitats, sobretot sabent que hi ha tant de "stock"

      Elimina
    3. Ah, doncs si et falta només el cartutx no et sortirà tan car. Avui a eBay (UK, naturalment) n'hi ha dos a 9,99 lliures. Ja n'aniran sortint. Però certament jo, que he comprat moltíssim a venedors britànics, m'estic trobant amb un 90% de negatives a enviar fora, últimament. :(

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...