Què estàs buscant?

dissabte, 22 de desembre del 2012

Videojocs animats: The Legend of Zelda

Pràcticament totes les grans franquícies de Nintendo han tingut la seva versió en forma de sèrie de dibuixos animats, a l'octubre li dedicava una entrada a la versió animada de les aventures de l'entranyable Kirby, i com no podia ser d'una altra manera també en té la saga The Legend of Zelda.


Aquí hem pogut veure l'opening o introducció, on ja es pot veure el regust nord-americà de la sèrie, així com el seu to més aviat humorístic. De fet hi tenen lloc uns gags recurrents que són la tensió romàntica entre en Link i la princesa Zelda, sempre a punt de fer-se un petó que mai no s'arriba a produir, l'aparició d'objectes d'allò més útils cada cop que un enemic és vençut, com als videojocs, o una frase típica que pronuncia el protagonista.


"Excuuuuse me, princess", que ja hem pogut sentir al primer vídeo, i que en Link deixava anar sovint quan la Zelda s'enfadava amb ell per algun motiu. Sí, sembla mentida que pogués sorgir cap mena de relació sentimental entre aquest parell. 


The Legend of Zelda, que argumentalment es basava en els dos primers títols, els de la NES, formava part del programa The Super Mario Bros. Super Show!, però es va cancel·lar juntament amb aquest al cap de només 13 episodis, que es van emetre per primera vegada el 1989.

Sigui com sigui no va agradar per culpa de la repetició de situacions, les sobreactuacions d'uns personatges que als videojocs no parlen mai i, segurament, també l'esmentada frase "Excuuuuse me, princess". Bàsicament els fans no van rebre gaire bé aquesta versió d'un dels universos més estimats del món del videojocs, i sobretot no perdonen que un dels seus personatges preferits, en Link, fos tan empipador en la seva versió animada.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...