Què estàs buscant?

dimarts, 25 de desembre del 2012

Jocs que no van sortir del Japó: DreamMix TV World Fighters

Sabeu aquells jocs tan xul·los on podem controlar personatges de diverses franquícies i fer que lluitin entre ells? Els que acostumen a dur la paraula (o contracció) "versus" al títol? Són bastant divertits, però com s'ha demostrat diverses vegades, entre les quals amb el Tatsunoko vs Capcom de la Wii —que va arribar de miracle i amb modificacions—, segons quins són els universos representats és impossible que aquests videojocs surtin del Japó, per problemes amb les llicències.


És el que va passar, segurament, amb el DreamMix TV World Fighters, un joc molt de l'estil de la saga Super Smash Bros., amb què per cert Nintendo no ha tingut cap problema enlloc del món, ja que es tracta de personatges que posseeix la mateixa companyia. 

Fins a 4 jugadors poden controlar personatges de videojocs de Konami i Hudson Soft, però també de les joguines de Takara. Parlem concretament de les franquícies i els videojocs Castlevania, Metal Gear (el protagonista de la qual, en Solid Snake, apareix també al Super Smash Bros. Brawl de la Wii), Gradius, Bomberman, Adventure Island, Bloody Roar, Transformers, Beyblade, Micronauts, Licca-chan, Cool Girl, Tengai Makyô, Jikkyô Powerful Pro'94 i Momotarô Densetsu, aquest basat al seu torn en una de les llegendes més populars del folklore japonès.


No sé quines van ser les llicències que en van impedir l'exportació, potser només en va ser una, n'hi hauria hagut prou, però el cas és que el DreamMix TV World Fighters va sortir el 2003 només per a les Gamecube i Playstation 2 japoneses.

Es tracta d'estomacar els rivals, agafar objectes i impedir que els vençuts tornin a la vida (però sí que poden continuar per l'escenari tocant el que no sona), de manera que quedi només un supervivent, que serà el guanyador de l'esbojarrada batalla. 

L'excusa argumental, una competició de lluita entre personatges de diferents universos amb l'objectiu d'augmentar l'audiència d'un programa de televisió la cancel·lació del qual ha estat anunciada per la cadena. Però en realitat no necessitem arguments per a videojocs així, sinó que es facin i arribin a Occident.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...