Què estàs buscant?

dijous, 28 de febrer del 2013

Accessoris: el sintonitzador de TV per a la Nintendo DS

Ja fa 4 anys que 3 Botons i START és en marxa, i per tal de durar tot aquest temps he hagut d'innovar en seccions, he intentat fer-ho tot plegat més amè i també evitar errors de principiant. 

Espero que us continuï agradant, si no és que hi entreu per pena, i si sou dels lectors més veterans potser recordeu seccions antigues que amb el temps he deixat de fer perquè ja havia dit tot el que havia de dir. En aquest cas potser us sorprendrà tant com a mi que avui recuperem la secció Accessoris, perquè no coneixia un perifèric que he trobat avui i que es mereix una entrada.


Es tracta del Nintendo DS Digital TV Tuner, que com diu el nom sintonitza televisió digital, tal com antigament el famós TV Tuner de la Game Gear captava televisió analògica (per tant, actualment és només un objecte de museu).

Sabíeu que existia? Perquè jo no en tenia ni idea, i es veu que va sortir el 2007. Això sí, l'he trobat precisament mentre cercava videojocs que no van sortir del Japó per a la secció dedicada a aquest tema, i per curiositat he entrat a la pàgina de la Wikipedia que parla del hardware que no va sortir del Japó. En altres paraules, no trobareu aquest sintonitzador de TDT per a les vostres Nintendo DS, perquè no ha sortit a Occident.


Aquí en teniu un anunci, molt més mesurat del que és habitual en la publicitat japonesa que hem vist tantes vegades a 3 Botons i START. 


En aquest altre vídeo, més llarg i també seriós, se'ns expliquen més possibilitats de l'aparell, entre les quals la personalització de la interfície, la comoditat del sistema de canvi de canal (amb el comandament virtual de la pantalla inferior), l'opció de prendre notes amb l'stylus a la pantalla inferior, la comprovació de la cobertura... No està gens malament.

Tampoc no és que ens hàgim perdut gran cosa, ja que ens enduem les consoles portàtils per tal de jugar-hi i no per a mirar la televisió, però no deixa de ser fascinant que s'explotin al màxim les plataformes, i també saber coses noves d'aquells sistemes que tant ens estimem, encara que siguin coses a les que no puguem accedir.

4 comentaris:

  1. Ni idea de l'existència d'aquest accessori! M'ho hauré de replantejar! :P Tot i que clar, la pantalla de la Nintendo DS és una mica limitada, però per sortir del pas, o passar estones mortes al tren o així no està malament!

    Enhorabona pels 3 anys del bloc! Nosaltres ara fa pocs dies va fer 2 anys que vam començar l'It's not a phase ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enhorabona a vosaltres també! :)

      Però n'he fet 4, no 3. De fet va ser el dia 15, però m'havia passat per alt. xD

      Elimina
  2. Ostres, perdó, he llegit malament! 4 anys ja fa que tens el bloc! ^^ Déu n'hi do no? I mira que de vegades costa mantenir la constància! ;) Enhorabona de nou i que facis molts anys més!

    ResponElimina
  3. Amb una mica de retard,però enhorabona per l'aniversari!

    I impressionant aquest TDT per la DS, no el coneixia però a mi m'hagués encantat tenir-ho aquí i convertir-la en tele...

    Salutacions!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...