Què estàs buscant?

dilluns, 13 de maig del 2013

Especial malalts dels videojocs: Lemmings

Fa uns dies vaig publicar una entrada sobre un joc revolucionari dels anys 90, l'inventor del gènere de l'estratègia en temps real, el popular Lemmings, i com que va ser i encara és, per als més veterans, un videojoc molt popular, he volgut fer una ullada a la influència que ha tingut en la gent, especialment els més malalts.

 
Se m'ha acudit que hi podia haver gent que en feia pastissos, i tenia raó. De fet, n'hi ha més d'un exemple a Google Imatges, però he triat el que feia més bona fila, perquè de la resta només en podem dir que la intenció és el que compta.


Els ninotets de punt, de ganxet o com s'anomenin (reconec la meva ignorància també en aquest camp) eren un altre dels objectes que esperava trobar fent recerca, i efectivament, aquí els teniu.


Segurament ja ho esperàveu, perquè n'acostumo a parlar: també hi ha gent que es tatua lemmings a la pell, i aquí en teniu un exemple. És difícil estar més malalt per la saga Lemmings que algú que decideix dur-ne al cos per sempre.


No ens hauria de sorprendre, tampoc, que a més d'un col·lectiu se li hagi acudit disfressar-se d'aquests simpàtics rosegadors humanoides, malgrat que certament eren més bufons a la pantalla i ben petitons. 


I més divertit encara que disfressar-se de lemmings és gravar un vídeo, de baix pressupost però que no per això provocador de menys somriures, tot duent a terme una performance d'homenatge a aquests entranyables videojocs.


També hi ha qui els ha fet servir amb una intenció publicitària, però amb una mica més de mitjans. Al cap i a la fi els lemmings són una icona de la història dels videojocs, reconeixible per moltíssimes persones encara que duguin una bona temporada sense protagonitzar cap videojoc digne per a cap consola. 

4 comentaris:

  1. OMG!!!! jajajaja quin riure!!! XD però no són "malalties" sanes :)

    ResponElimina
  2. Com que "no" són malalties sanes? XD

    Per cert, tu podries fer perfectament pastissos dels Lemmings XD

    ResponElimina
  3. no, no, m'he colat! XD volia dir que és sa jajaja
    no em barrufa gaire el fondant ^^U
    per cert, en Jordi segur que em diria que t'ensenyés aquest video: http://www.youtube.com/watch?v=R2yo_r0kj2o

    ResponElimina
  4. eis! ha llegit l'entrada sense que jo compartís! XD

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...