Què estàs buscant?

dijous, 6 de juny del 2013

Malalts dels videojocs: tatuatges de bolets d'en Mario

Darrerament heu pogut llegir l'entrada sobre els bolets d'en Mario (i si no ho heu fet encara podeu seguir l'enllaç), sens dubte un dels objectes més reconeixibles i populars de la història dels videojocs, tant que fins i tot hi ha malalts (i no són pocs) que els volen dur a la pell.


Sí, parlem de tatuatges, un tema recurrent (o almenys ho era fa temps) a 3 Botons i START i que sabia que donaria joc en relació als bolets que es troba el famós lampista italoamericà dels videojocs. Una de les combinacions més habituals que he trobat mentre buscava imatges és aquesta, la del bolet normal o superbolet (a la dreta de la imatge) i el verd, el de vida (a l'esquerra), i curiosament més d'un i una se'ls ha fet tatuar cadascun en un canell.


Per tal d'evitar confusions en els comentaris que inevitablement ens farà la gent quan vegi el que ens hem tatuat, hi ha qui decideix afegir-hi un lema. En aquest cas, com ja vam veure, es tracta de deixar clar que el bolet normal, el vermell i blanc (que, per cert, molta gent se'l tatua sense omplir les parts blanques i les deixa, doncs, del color de la seva pell), és el de créixer. 


També hi ha gent que no el vol tenir amagat ni tan sols a l'hivern, de manera que se'l fa al dors de la mà perquè no hi hagi cap màniga que el pugui tapar. Ara bé, els guants són una altra història.


Els bessons també són llocs habituals on trobem tatuatges del famós bolet d'en Mario, però és clar, requereix apujar-se els texans, amb el mal que pot arribar a fer això. 


No em queda clar si aquesta fotografia és d'una cama o d'un braç, però en aquest cas hi ha representats 3 dels bolets que vam veure l'altre dia, encara que el seu disseny és una mica diferent de l'oficial.


El bolet verd també és el protagonista de molts tatuatges, com el d'aquesta noia, que el duu a la part alta del braç suposo que amb l'esperança d'allargar la seva vida tot fent ús dels poders d'aquest exemplar.


El trobem també en llocs tan curiosos com el dit del mig de la mà d'aquesta dona, aprofitant que segurament no tenia pensat posar-s'hi cap anell. Però per qui la prendran, quan s'enfadi i amagui els altres dits per tal d'ensenyar només el que té el tatuatge?


Aquest, prop de l'espatlla d'una noia, que és el bolet verinós. És un bolet nociu, com ens diu el seu aspecte, i preocupa una mica el fet que ja l'hem vist en un altre tatuatge. Per què ens agrada tatuar-nos coses dolentes? 


A la mateixa zona i també en una noia, però per partida doble, tenim una imatge més agradable, ja que les dues opcions que se'ns ofereixen són beneficioses per a la salut. Calia, però, treure-s'ho tot per a ensenyar aquesta tatuatges? Segurament no.

4 comentaris:

  1. la noia pelroja sembla la Leelo Dallas ("muuuuuuultipase") XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que vols dir la del Cinquè Element, oi? Ara no en recordo el nom, però si vols dir aquella noia sí, a mi me la recorda XD

      Elimina
  2. Respecte l'última imatge...calia, calia! XD

    ResponElimina
  3. sí, el cinquè element, GRAN BADA-BOOOOOM!!! (em sé els diàlegs de memòria, això és preocupant)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...