Què estàs buscant?

dimarts, 31 de juliol del 2018

Compres: juliol de 2018

Me l'esperava més tranquil, el mes de juliol, però hi ha hagut coses inesperades, de les que poden venir en qualsevol moment. En la meva defensa he de dir, però, que he estat capaç de resistir la temptació de comprar dos videojocs que sortien aquest mes, però que vaig veure que no necessitava pas ara, i que per tant podien esperar. 

Dit això, comencem amb una compra que en realitat no compta com a tal, perquè és l'edició física d'un joc que ja tenia digital, quan encara no n'existia versió física, i per tant és com si simplement hagués pagat més per aquest producte, però tot i així la suma total està molt bé, i més per la qualitat que té tot plegat.


És el Sonic Mania Plus, la versió del Sonic Mania que hauria d'haver sortit des del llançament, amb canvis dins el joc, nous personatges i altres coses que es poden veure en aquest vídeo que vaig fer, com faig en aquests casos especials en què l'unboxing té interès:


Aquesta adquisició, doncs, no comptaria en la meva intenció de no superar el joc físic mensual, còmput en el qual havia acabat el mes anterior amb un saldo de -2, però com he dit al principi, juliol ha tingut coses inesperades.


No compta tampoc, és clar, el format digital, i aquest mes he comprat, per a Xbox 360, el Darkstalkers Resurrection, que compila els clàssics de lluita de Capcom Night Warriors: Darkstalkers Revenge i Darkstalkers 3.

D'aquesta manera podré provar la primera i la tercera part -no sé per què ho van fer així, però- d'aquesta saga d'un gènere tan poblat, fins i tot dins la mateixa Capcom, algun dels personatges de la qual he vist en títols de crossover.


Com que el Sonic Mania Plus no comptava, el títol "permès" de juliol seria aquest Donkey Kong Country 2 per a la Super Nintendo, guanyat en subhasta a eBay, amb el qual completo la trilogia, la tercera part de la qual vaig poder comprar, també en versió japonesa, quan vaig anar al Japó fa dos anys.

Ara falta que modifiqui la SNES perquè pugui llegir cartutxos japonesos, que és un tema que tinc pendent però que espero poder solucionar aquest estiu, a més de ser un dels objectius de l'any. I per fi podré jugar a la saga, que té continuacions a la Nintendo 64, la Wii i la Wii U. Ja toca.


I ens n'anem als -3 de "saldo" amb una altra compra que no esperava, i és que el van posar a un preu baixíssim a Amazon, aquest Batman: The Telltale Series per a la Xbox One, una aventura gràfica moderna que inicialment no m'atreia pas perquè tenia entès que es prenia massa llicències amb l'univers Batman, però pel preu que tenia l'havia de provar.

Això és tot pel que fa al mes de juliol, i sobre l'agost no goso dir res, però no crec pas que redueixi el saldo, no.

1 comentari:

  1. Ei! que has fet "trampetes" ejejejejeje. Què és això de que "no compta"? Ocupa espai físic o no? T'ha fotut bronca la "parenta" o no? jejejeje.
    En qualsevol cas, grans compres si senyor. Tot i que no entenc com t'has pogut estar de comprar els recopilatoris de Megaman aquest més.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...