Què estàs buscant?

dimecres, 1 d’abril del 2020

Malalts dels videojocs: Tatuatges de The Legend of Zelda

Amb els anys que fa que porto aquest blog em sorprèn, però no havia dedicat cap entrega d'aquesta subsecció a una de les sagues més importants de la història dels videojocs. És hora, doncs, de posar-hi remei.

Veurem alguns exemples, i per la importància de la saga en si n'hi ha moltíssims més, de gent que va decidir, en algun moment, que duria per sempre a la pell el seu amor per The Legend of Zelda.


Comencem amb aquest amb tant de detall i color, i amb una Zelda i un Link amb l'estil del Wind Waker i els jocs de la Nintendo DS. 


Que bufó, aquest en què un Link menut toca l'ocarina envoltat de fades Navi, tot plegat damunt de l'emblema de la Triforça de la família reial de Hyrule.


Parlant de l'ocarina, aquí la tenim en solitari, i és que es tracta d'un dels elements més emblemàtics de la saga.


També hi ha qui opta per la tinta negra i dissenys més discrets, però igualment representatius, com el símbol de la Triforça (panxell dret) o la màscara de Majora.


Però de la màscara també se'n poden fer tatuatges ben espectaculars i cridaners, com demostra aquesta imatge en què un Skull Kid la duu posada.


I què me'n dieu, d'aquesta Espasa Mestra i l'escut ben bonics i pixelats?


L'espasa, lògicament també llegendària, surt en molts altres tatuatges, un dels quals aquest, amb un disseny que ve del Breath of the Wild.


Que sigui el joc més recent de la saga no vol dir que no hagi tingut temps d'esdevenir prou mític com per tatuar-se'n coses, com és també el cas d'aquest Link arquer amb la roba que duu al joc de la Switch i la Wii U.


I no podien faltar les 4 bèsties divines, tan importants a l'entrega de 2017, que també tenen diversos exemples en forma de tatuatge, però he triat aquest, en color.


No podia acabar l'entrada sense comprovar si algú se n'havia fet amb en Ganon com a protagonista, i la veritat és que sí, i molta gent.


Acabo, ara sí, amb aquest de mitja esquena dedicat al Majora's Mask, un tatuatge espectacular, detallat i acolorit que, per les seves característiques i col·locació és un de tants, perquè força gent s'ha atrevit a fer-se coses així, però aquest en concret m'ha agradat especialment.

És clar que també n'hi ha de senzillets, amb imatges del Link pixelat, només el símbol de la Triforça o el típic dels cors que representen l'energia del protagonista, però n'he trobat prous d'espectaculars com per no haver-hi de recórrer. Vosaltres us en faríeu cap?








3 comentaris:

  1. Jo no me´n faría cap perque els tatuatges no van amb mi, pero de fer-me´n algún, i tant que sí que sería del Zelda, una saga mítica que m´ha marcat com a jugador, comprenc perfectament que la gent s´en faci.

    De fet, imagina´t si m´ha marcat aquesta saga que la meva filla dú el nom d´un dels seus personatges.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no sé si mai me'n faré cap, hauria de trobar alguna idea que no m'importés dur a sobre per sempre, però em fascina veure els dels altres.

      Així que la teva filla es diu Mipha, eh? :P Ja explicaràs, si vols, quina és, perquè si es digués Zelda suposo que ho hauries dit directament. Ara estic intrigat! I admirat peruqè hagis pogut colar un nom friki. Jo no vaig poder amb la meva :S

      Elimina
    2. Jaajaja, la veritat es que el nom el vam triar la meva novia i jo de casualitat, no estava tratant de colar cap nom, va ser una vegada explicant-li el contexte de la historia, i alló de hostia, que bé sona Hylia, si cap día tenim una filla li podríem possar i clar, jo encantat.
      El cas es que anys més tard vam tenir una filla i mira, resulta que ja teníem el nom triat.
      En aquest cas, més que pe´l personatje (la deitat millor dit) en sí, es per que el nom ens agrada molt, pero no t´ho negaré, em sento molt orgullós de que la meva nena porti un nom de la saga Zelda XD.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...