Què estàs buscant?

dimecres, 15 d’abril de 2009

Malalts dels videojocs: paròdies

Torna una de les seccions més estimades del bloc després de l'interval temporal habitual, i aquest cop parlaré de les divertides paròdies del món dels videojocs. Comencem amb una que he descobert avui mentre buscava vídeos per als meus estimats lectors.

La qualitat tècnica no és digna de recordar durant gaire temps, però la idea és divertida.Aquest té unes actuacions que no seran mai considerades a les nominacions de cap premi cinematogràfic, però és entranyable perquè es pren a sí mateix força seriosament malgrat la cara d'aguantar-se el riure del protagonista.Brutal... una descaradíssima i casolana paròdia de l'Street Fighter II a la pel·lícula City Hunter, de Jackie Chan.Boníssim, aquest.I per acabar, LA paròdia. Per gaudir-ne al 100% és recomanable haver tingut algun contacte amb la saga Grand Theft Auto... amb una sorpresa al final relacionada amb una altra de les grans, Resident Evil.

2 comentaris:

  1. Ja,ja,ja,ja,ja!!! Molt bons els vídeos, Toni! M'han encantatn el primer i el darrer. Tot i que la paròdia del Resident també és molt bona. Haurem de quedar tots un dia i fer-ne un amb la meva càmara... he,he,he,he,he

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...