Què estàs buscant?

dimecres, 27 de maig del 2009

Curiositats de la història dels videojocs: cameos (1a part)

Encara que no ho sembli, "Curiositats de la història dels videojocs" és una secció on tindran cabuda coses molt diverses. Que fins ara hagin estat només els anuncis (i n'hi haurà més) no significa que de tant en tant no pugui escriure alguna cosa que se surti de la norma, i és amb aquesta idea que avui parlaré de cameos als videojocs (i de pas establiré una nova sèrie).

Com segurament ja sabeu, un cameo és una aparició d'un personatge o una persona real en un producte d'entreteniment diferent d'aquell on habitualment el veiem. Per exemple, jo mateix en un còmic de Shin-chan. Al món dels videojocs també passa, i no és estrany veure personatges d'un títol en un altre de la mateixa companyia, però de vegades també hi ha referències entre empreses rivals. Vegem alguns exemples dels molts que hi ha.


Les figuretes d'en Mario i en Yoshi al Metal Gear Solid: Twin Snakes de la Gamecube.

En aquest vídeo del Final Fantasy (el primer), us proposo que busqueu el minut 2:30. Hi ha una referència amb mala bava a la competència. Això al remake de la Gameboy Advance. A la versió original de NES es parla d'Erik, un personatge de Dragon Quest.



Aquesta captura pertany al joc de rol Soleil de la Mega Drive. Fixeu-vos en qui està prenent el sol tranquil·lament.


I ara mireu a partir del minut 0:40 qui està menjant al restaurant al Final Fight 2 de la Super Nintendo.



Té el seu propi joc, algun dia en parlaré, i també surt al Ready 2 Rumble Boxing, però a l'Space Channel 5 Part 2 de la Dreamcast hi tenim en Michael Jackson.



En fi, aquests són alguns dels molts cameos que s'han produït als videojocs, i us convido a descobrir-ne més quan faci la segona part. M'acomiado, de moment, amb un de clàssic:



Els Clinton, en Bill i la Hillary (expresident dels Estats Units i actual secretària d'Estat del mateix país, respectivament, per als més despistats), a l'NBA Jam Tournament Edition.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...