Què estàs buscant?

dissabte, 29 d’agost del 2009

Malalts dels videojocs: tatuatges (2a part)

Un dels primers textos que vaig fer per al bloc, que va néixer el més de febrer, va ser sobre els tatuatges basats en els videojocs. Doncs bé, més de 6 mesos després us ofereixo la segona entrega de fotografies de gent que decideix dur-los per sempre a la seva pell.

Aquí en tenim un de la saga The House of the Dead, una de les més llegendàries de les recreatives de Sega, portada també a diverses consoles i amb una recent versió per a la Wii.



La saga d'RPG Final Fantasy fa molts anys que existeix, però va ser a partir de la seva arribada a Europa i concretament de la setena entrega que es va fer infinitament popular. Aquí en tenim una mostra.



Els clàssics, però, que no faltin. En aquest tatuatge veiem personatges de l'univers Mario, tot i que amb el disseny dels Paper Mario.



I parlant de clàssics aquí en tenim un altre: els Bubble Bobble. Una esquena ben farcida, sí senyor.



Un altre clàssic, el Duck Hunt. És curiós, perquè no és tampoc un dels jocs més importants ni influents de la història, però aquí tenim una persona que, com a mínim, es va enamorar dels seus ànecs.



Esgarrifós! Del Pac-man... al cap! S'ha d'estar sonadíssim! Aquesta noia sí que és una malalta dels videojocs!

I amb aquest acabo per avui, que així tindré més material per a properes entregues d'aquesta subsecció clàssica del bloc però que fins ara només havia aparegut una vegada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...