Què estàs buscant?

dilluns, 16 d’agost del 2010

Els pitjors: Aquaman - Battle for Atlantis

El d'avui és un videojoc que podria haver anat a la secció de Còmics i Videojocs, però com que també es considera un dels pitjors títols de la història en parlaré aquí. I és una llàstima, perquè tot i que conec molt poc el personatge, és un dels més famosos de DC Comics. 


És l'Aquaman: Battle for Atlantis, de 2003, que va sortir per a la Xbox i la Gamecube. És estrany que no sortís, però, una versió per a la Playstation 2, tenint en compte que pràcticament tots els títols no first party sortien per a la segona consola de Sony i que el seu catàleg, de tan gran que és, està farcit d'un alt percentatge de porqueria. Sí, és un fet i també tenia ganes de dir-ho, però a banda d'això em sorprèn que no sortís cap versió d'aquest joc per a la consola que els tenia gairebé tots. 

Bé, la crítica el deixa ben maco, però de les dues versions sembla que la pitjor, i amb certa diferència, és la de la Gamecube. Quin és el seu problema? 


Eren imatges de la versió de la Xbox. Doncs bé, el problema és un conjunt de coses, algunes de les quals es poden veure al vídeo. Per una banda, certament els gràfics no són els que haurien de ser per l'època, el 2003. La Xbox, i també la Gamecube, podien fer molt més a aquelles alçades, ja no només quant a l'aspecte, sinó també amb els moviments, que es veuen encarcarats. La ciutat d'Atlantis hi apareix buida, no hi ha habitants, sembla una ciutat fantasma, cosa que no es correspon amb els còmics. 

Pel que fa al sistema de joc, és un beat'em up, sí, i això no és dolent, però resulta que hi ha molt pocs combats i que els enemics són tres o quatre de diferents que es van repetint. A més, per tal de vèncer-los, malgrat que l'Aquaman té diversos moviments, només cal prémer el mateix botó repetidament i el combat s'acaba en un tres i no res.

Per acabar-ho d'adobar, aquest videojoc és força curt, repetitiu i avorrit, pel que diuen, i l'únic al·licient per tornar-hi a jugar és desbloquejar l'Aquaman amb l'aspecte clàssic dels cabells curts, el seu soci Tempest (de petit Aqualad) i el seu enemic mortal, en Black Manta, per tal de controlar-los a ells en comptes del protagonista inicial. Sigui com sigui, devien saber quina porqueria estaven fent, perquè el joc va sortir a la venda a preu reduït, senyal de les esperances que hi tenien posades. Novament, una autèntica llàstima haver desaprofitat l'ocasió de fer més popular un personatge que, comparat amb altres superherois, es podria considerar de segona categoria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...