Què estàs buscant?

diumenge, 5 de setembre del 2010

Els pitjors: McFarlane's Evil Prophecy (Playstation 2)

M'omple de satisfacció que avui el títol que comentaré en aquesta secció dels pitjors sigui de la Playstation 2, no he amagat mai la meva manca de simpatia cap a aquesta consola i cap a la casa que li va donar la vida. Segons la mitjana de les crítiques, es tracta del pitjor títol del catàleg de la Ps2.


El McFarlane's Evil Prophecy va sortir el 2004 i va sorprendre negativament perquè s'esperava més d'un producte dissenyat pel famós autor de còmics Todd McFarlane, creador de l'Spawn, i també de Konami, però s'ha de dir que en realitat no és la mítica i reverenciada Konami japonesa, sinó Konami Hawaii.

El cas és que presentaven un videojoc molt dolent gràficament (pel que fa a definició i animació) i sonorament (pràcticament no hi ha so), molt repetitiu i sense gaire interès argumental. Vegem-lo en acció:


La presentació del principi donava esperances a la gent, però els gràfics de dins del joc són habitualment titllats de propis de la Playstation (la primera) o de la Nintendo 64 com a molt. I estem parlant d'una consola que, sense ser la millor tècnicament parlant de la seva generació (i aquí ja no entro en consideracions personals), és una màquina de 128 bits. 

No he jugat a aquest joc, però si per totes bandes li plouen les crítiques i sempre incidint en els mateixos punts deu ser per alguna cosa. El millor que se'n diu és que hi havia molt bones intencions, però que no s'hi va treballar gaire. Aparentment l'únic atractiu que té són els dissenys del mestre McFarlane, però amb això no n'hi pot haver prou per prendre el pèl al públic. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...