Què estàs buscant?

dissabte, 25 de setembre del 2010

Jocs que no van veure la llum: Gods (Gameboy Advance)

El Gods és gairebé literalment un petit clàssic, perquè entre 1991 i 1992 va sortir per a unes quantes consoles, però en parlaré aquí perquè aproximadament una dècada després se n'estava fent una versió per a la Gameboy Advance i es va deixar córrer amb el projecte força avançat. 


Aquesta imatge és segurament un muntatge, però no crec que la caràtula real i definitiva hagués estat gaire diferent. El que sí que tenim de debò és un vídeo d'uns segons, on podem veure en moviment una versió no acabada del malaurat joc:


Un plataformes de cert èxit que havia sortit per a PC, Amiga, Atari ST, Acorn Archimedes, NEC PC-9801, Mega Drive i Super Nintendo, i que va ser un èxit de crítica, que el va considerar excel·lent, però que no va arribar a sortir en Gameboy Advance (on, per cert, a més dels nivells de tota la vida n'havia de tenir de nous) per manca d'interès de les distribuïdores. Es va parlar fins i tot de reconvertir-lo en projecte de la Nintendo DS, però aquesta idea tampoc no es va fer realitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...