Què estàs buscant?

dijous, 19 de maig del 2011

Cinema i videojocs: Austin Powers

Qui no coneix l'Austin Powers? És un dels personatges més estrafolaris de la comèdia cinematogràfica dels Estats Units, pràcticament l'equivalent de l'actor que l'interpreta, en Mike Myers, i el nom de la saga de pel·lícules on apareix. I en preguntar-me si hi havia videojocs d'aquests prescindibles films ho he volgut investigar i he vist que sí (altrament no tindria sentit aquesta entrada). 


El primer és de 1999 i es tracta de l'Austin Powers: Operation Trivia, per a ordinadors, un joc poca-solta de preguntes humorístiques de dificultat molt diversa que pel que sembla només es poden respondre si s'han vist les dues primeres pel·lícules. El mes de setembre de 2000 sortien dos títols, ja per a consola:


El primer és l'Austin Powers: Oh, behave! de la Gameboy Color. Un cartutx format per minijocs que va arribar en castellà com a Austin Powers: ¡Oh, compórtate!. I també hi ha (però no me'n consta l'arribada a Europa) l'Austin Powers: Welcome to my underground lair!:


De fet, tots dos s'assemblen molt, però el segon està protagonitzat pel Dr. Maligne, que a les pel·lícules també interpreta en Mike Myers. Per cert, tots dos els publicava Rockstar Games! I el 2002 apareixa per a la Playstation aquest Austin Powers Pinball:


El vídeo és de la versió per a ordinadors de 2003, que es veia i se sentia millor. És evident que cap dels títols que he esmentat és una meravella de joc, però tot i que a la crítica no els van agradar, el públic (probablement incondicionals dels films) els va veure més la gràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...