Què estàs buscant?

dimarts, 2 d’agost del 2011

Els pitjors: Hour of Victory

Encara que sembli mentida, la Xbox 360 també té jocs dolents. Dolentíssims, de fet. I encara que sigui un ferm defensor de la consola, que necessita defensors perquè malauradament encara hi ha milions de persones que es compren les consoles de Sony una rere l'altra només perquè són de Sony, les coses dolentes de la nostra consola preferida també s'han de dir. Un d'aquests fracassos de catàleg de la segona consola de Microsoft és aquest Hour of Victory, que per cert també va sortir en PC.


Pel que veiem al vídeo, és aparentment un altre FPS basat en la Segona Guerra Mundial, i encara que n'hi hagi molts això no és, per se, un problema. A més, consta com el primer videojoc basat en aquell conflicte bèl·lic que va fer ús de l'aclamat Unreal Engine 3, pensat per als Gears of War, per exemple, entre molts altres títols de primer nivell. 

El que passa és que això no garanteix uns bons gràfics, que certament aquest joc no té. El que sí que té són molts bugs (errors), detalls descuidats com ara portes per on costa passar, problemes de so, una terrible intel·ligència artificial dels enemics, una durada massa curta... bé, podem veure'n alguns exemples en aquest divertit vídeo que he trobat a Youtube:


És d'aquelles coses que és impossible pensar que els mateixos programadors no havien detectat. Com he dit més d'una vegada, hi ha jocs molt esperats que al final es cancel·len perquè les pròpies companyies no ho acaben de veure clar, mentre que d'altres decideixen tirar endavant passi el que passi. El Hour of Victory serà recordat, això sí, però com a un dels pitjors jocs de la Xbox 360, si no el pitjor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...