Què estàs buscant?

dissabte, 3 de setembre del 2011

Els pitjors: Pocket Racers (PSP)

Ja que l'altre dia parlàvem dels primers videojocs de la PSP, avui el que farem serà veure un dels pitjors del seu catàleg. En aquest cas serà el Pocket Racers, de 2006, un joc sorprenentment dolent de Konami, d'altra banda una companyia llegendària al món dels videojocs.


Mirant les notes de la crítica, pràcticament tots els mitjans van coincidir en donar-li notes per sota del 5 sobre 10, amb alguna rara excepció que li donava un 5 i escaig i algú que anava contra corrent i li va donar un 6,5, però en aquest món hi ha d'haver de tot, oi?


Ja ho sé, el vídeo és dolent, però... no n'hi ha cap de millor, a Youtube. El cas és que argumentalment se suposa que ens situa en la pell d'un adolescent que és transformat per un dimoni en un cotxe en miniatura i ha de competir en circuits fets d'entorns quotidians, tot acompanyat d'armes que permeten destruir els rivals i els escenaris en si mateixos. Tot i que pot semblar que no és mala idea, com he dit es considera un dels pitjors jocs del catàleg de la portàtil de Sony, malgrat que tampoc no se li donen unes notes extremadament baixes.

El problema? Massa simple, tècnicament mediocre, gairebé gens d'intel·ligència artificial dels rivals, pocs cotxes, pocs circuits i poca durada del joc, sense al·licients per rejugar-lo, problemes de jugabilitat com ara haver de tornar a l'últim punt de control cada cop que ens fan sortir de la pista (cosa que sembla que passa molt, especialment quan recollim objectes potenciadors situats en llocs dolents), efectes especials que fan baixar el framerate... En fi, no té un problema, sinó uns quants. I hi ha molts títols de conducció, arcade o simuladors, infinitament millors que aquest Pocket Racers.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...