Què estàs buscant?

dimecres, 23 de maig del 2012

Cinema i videojocs: Bad Boys

Suposo que tots coneixeu les pel·lícules Bad Boys, en castellà Dos policías rebeldes, protagonitzades per en Martin Lawrence i el més conegut Will Smith. Doncs bé, a mi m'agraden força, però no sabia que n'existia un videojoc i, per tant, en parlaré ara mateix.


Després de la pel·lícula de 1995 arribaria, el 2003, Bad Boys II, i aprofitant l'ocasió de l'arribada del DVD de la pel·lícula es volia llançar un videojoc que, al final, es va retardar uns mesos i va acabar sortint el 2004. Duia per títol Bad Boys II a Europa i Bad Boys: Miami Takedown als Estats Units, i feia així:



Un joc d'acció en tercera persona que volia reproduir l'esperit de les pel·lícules, i que sortia per a Xbox, Gamecube, Playstation 2 i PC. Malauradament la crítica el va destrossar i tant a Gamerankings com a Metacritic veiem com cap de les quatre versions se'n salvava. 



Malgrat un tràiler que pretenia ser espectacular i vendre'ns un joc que havia de ser l'hòstia, el Bad Boys II (o Bad Boys: Miami Takedown) tenia diversos problemes: controls dolents, mala detecció de col·lisions, gràfics indignes d'aquella generació, cares irreconeixibles dels coneguts actors, mala intel·ligència artificial dels enemics, les veus dels personatges no s'assemblen a les dels actors ni de bon tros i el guió és una vergonya, segons diuen els crítics. 

Una vegada més, i per desgràcia ho hem vist desenes de vegades, es desaprofita el potencial d'una pel·lícules (o una saga) que es podria haver transformat en un digne videojoc, potser no d'excel·lent, però sí de notable, i se'n fa una porqueria. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...