Què estàs buscant?

dilluns, 17 de desembre del 2018

Còmics i videojocs: Gantz

Hi ha còmics que, per molt d'èxit que tinguin,no em criden especialment l'atenció, no perquè no puguin ser bons, o entretenir-me, sinó perquè no puc llegir-ho tot, per temps, diners i espai disponible a casa, aquest últim el factor més rellevant, darrerament i amb molta diferència, per triar què llegeixo i què no.

El cas és que Gantz, el manga de Hiroya Oku sobre gent que en morir va a parar a una mena d'altra dimensió en què ha de dur a terme missions, va ser prou conegut en el seu moment, amb 37 volums recopilant el material publicat originalment entre 2000 i 2013 a la revista setmanal Young Jump i adreçat al públic adult, amb una sèrie animada de 26 episodis el 2004, pel·lícules d'imatge real que van arribar a Occident i, entre 2015 i 2017, un spin-off de 3 volums.


En va sortir, també, un videojoc per a la PlayStation 2 anomenat Gantz: The Game, l'any 2005 i exclusivament per a territori japonès, cosa comprensible, per altra banda, atès que en aquell moment l'obra tampoc no era gaire coneguda fora del territori japonès.


Es tracta d'un shooter en tercera persona amb elements d'RPG i diverses modalitats de joc desbloquejables, i com a l'obra original ens encarreguen acabar amb alienígenes, cosa que podrem fer seleccionant dues armes de les diverses que hi ha disponibles, que haurem de triar abans de començar juntament amb dos accessoris. 

Hi controlem el protagonista, en Kei Kurono, que lidera un grup format per tres personatges, als quals es donen ordres. La presa de decisions en determinats moments, així com la mort o supervivència dels altres personatges, tindrà unes conseqüències, amb la possibilitat de veure fins a 16 finals, cosa que acaba d'aportar aquests elements de rol que deia al principi i que, sumada a les modalitats desbloquejables que deia al principi, allarguen la vida del títol. 

Malgrat que sembla que és curt, pel que he explicat és rejugable i sembla que podria ser un joc interessant, però ens quedarem sense saber-ho, llevat que l'importem i sapiguem japonès. Sí, podria haver estat una entrada de Jocs que no van sortir del Japó, però feia temps que no en feia cap sobre còmics adaptats als videojocs.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...