Què estàs buscant?

dissabte, 24 d’agost del 2019

Malalts dels videojocs: tatuatges d'Assassin's Creed

Torna la secció dedicada a veure fins a on duen alguns la seva passió pels videojocs, subsecció dels que la porten a la pell. 

Aquesta vegada la protagonista és la saga Assassin's Creed, segurament la franquícia més potent d'Ubisoft, de la qual personalment tinc molts títols, però només he jugat al primer. Per tant, jo no em faria tatuatges com aquests, però admiro els que sí que gosen tirar endavant aquest projecte i en volia veure alguns exemples. 


Comencem amb un de senzill, tot i que no petit, amb el logo de la saga i un lema prou conegut pels fans de la saga: everything is a lie, all is permitted


També tenim representació d'alguns dels títols més recents, com aquest logo amb la frase live by the creed, die by the creed, de l'Assassin's Creed Syndicate


I deixem els logos amb aquest d'un títol encara més recent, Assassin's Creed Origins, ambientat a l'antic Egipte. 


Passem a coses més serioses i espectaculars, com aquest tatuatge tan gran i detallat de l'Assassin's Creed IV: Black Flag


L'Assassin's Creed Unity és un dels títols de la saga amb pitjor reputació per una sèrie de problemes tècnics, però és també conegut positivament perquè permet passejar-se per la París de la Revolució Francesa. 

Fa uns mesos es va cremar Notre-Dame i, polèmiques ètiques a banda, sembla que el detall amb què es va representar en aquest joc ajudarà d'una manera cabdal a la reconstrucció de la part afectada. Doncs bé, al tatuatge podem veure la catedral de fons. 


I aquí en tenim un d'en Connor de l'Assassin's Creed III també molt detallat, però a més en color.


Tornem a la quarta entrega numerada, la marítima, però aquest cop amb un espectacular tatuatge d'esquena sencera que no tinc clar del tot que sigui autèntic i no un muntatge, però si ho és... Impressiona!


I acabo de donar-vos la tabarra amb aquesta simpàtica versió Lego, tot i que l'agulla deu fer el mateix mal que en les il·lustracions serioses...

Fins aquí el repàs d'alguns tatuages que m'han cridat l'atenció entre molts que he vist, més que no em pensava, dedicats a aquesta saga que ja fa temps que forma part de la història dels videojocs.



2 comentaris:

  1. M'agrada aquesta secció. Sembla mentida fins a on pot arribar per alguns la passió per un videojoc en concret. Si et vas quedar al primer joc, mira de jugar-ne els altres, és una saga que realment val la pena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que t'agradi :)

      Sí, com dic en tinc molts, però encara no hi he jugat. Massa "feina" acumulada...

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...