Què estàs buscant?

dijous, 31 de març del 2011

Els més difícils: Battletoads (NES)

Com que per dur un bloc amb una periodicitat acceptable durant tant de temps és una tasca que pot arribar a fer-se pesada, de tant en tant s'han d'inventar noves seccions, i això és el que faré avui amb aquesta, que pretén repassar els videojocs més difícils de la història. I per a estrenar-nos en la matèria parlarem del que molts consideren el joc indiscutiblement més difícil de tots: el Battletoads de la Nintendo, un joc de 1991 que es va versionar el 1993 per a la Gameboy amb el títol de Battletoads in Ragnarok's World i que vaig recomanar fa temps.


Aquesta és la primera pantalla i, a banda de molt divertida (de fet, és un molt bon joc), no fa la impressió de pertànyer a un joc especialment difícil, però espereu-vos... Hi ha una pantalla que per una banda ens ofereix diversitat, cosa que sempre agraïm als videojocs, però que per l'altra fa que aquest sigui, com he dit abans, el títol més difícil de la història, per a molts (aneu directament al minut 1 i ho veureu):


He de reconèixer que jo a la versió de la NES no hi he jugat, i potser (suposo) en Gameboy és més fàcil, però tot i que no sóc especialment bo amb els videojocs em vaig passar aquesta pantalla quan era adolescent. Tot i així, només que la versió original sigui una mica més difícil que la portàtil... no m'estranya que tothom digui el que diu sobre aquest joc i aquesta pantalla en concret. S'han de tenir uns reflexos molt bons, no hi ha temps per a pensar, i el més petit error pot espatllar el nostre millor intent, perquè és fàcil xocar al cap de menys de deu segons d'haver començat. És qüestió d'anar-li agafant el truc, però repeteixo: potser a la NES els controls responen d'una altra manera, no ho sé, però proveu-lo i ja me'n direu el què. 




2 comentaris:

  1. No sembla tan dificil, el que pasa es que el que juga es molt dolent XD és broma. La veritat és que de jocs dificils hi ha un fum, i aquest es un d'ells, aquest es un bon exemple per demostrar que els jocs complicats també es feien abans. Es dificil he passarse la part de les motos d'aigua?

    Males noticies... (Almenys per a mi) Tu saps algo de flash? Per que resulta que ja tinc el personatge del joc fet i una part de l'escenari, he aconseguit que el personatge es moga d'una manera bastant aconseguida, pero no se com fer el que de veritat li done la gracia a un joc de plataformes (Els dolents, les monedes...) Espero trobar la solució i continuar amb el joc que m'esta quedant bastant bé. (Pareix un Mario Bros)

    ResponElimina
  2. Ja ho vaig comentar en parlar de la versió de la Gameboy, però no tinc cap problema en repetir-ho ara: a mi no em va semblar tan tan tan difícil, però si ho diu tanta gent i acostumen a posar-lo a dalt de tot del Top 10 dels més difícils suposo que deu ser veritat, i m'inclino per atribuir-ho a que no deuen respondre tan bé els controls de la NES que els de la Gameboy, o potser a la versió portàtil van suavitzar la dificultat d'aquesta pantalla, que igualment és força alta.

    Sobre el que em preguntes de Flash, m'has fet venir al cap un minicurset que vaig fer fa poc, que havia de ser introductori i estava dissenyat, en canvi, d'aquella manera que quan perds el fil el primer cop ja vas a remolc la resta del curs, i el segon dia ja estava desitjant deixar-lo. Em sap greu no poder-te ajudar... :S

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...