Què estàs buscant?

divendres, 27 de setembre del 2013

Pel·lícules de videojocs: Far Cry

Des de 2004 han anat sortint, amb l'excepció dels anys 2009 a 2011, videojocs que han anat formant la saga Far Cry, títol força popular dins el gènere dels first person shooters o FPS. La darrera entrega, Far Cry 3, ha estat la més ben rebuda per part de la crítica, però el que avui ens interessa és la pel·lícula d'imatge real que se'n va fer.


Dirigida per l'infame Uwe Boll, que destaca per una carrera farcida de pel·lícules basades en videojocs que han obtingut terribles crítiques per part dels redactors especialitzats i el públic, com ara House of the Dead, va sortir el 2008 estrenant-se primer a Alemanya, país de producció del film.


El seu protagonista, en Jack Carver, és interpretat per l'actor alemany Til Schweiger, que és més o menys conegut després d'haver sortit en diverses pel·lícules de Hollywood, però que ha dut a terme gran part de la seva carrera en terres germàniques.

És la cara més coneguda d'un repartiment on també cal destacar en Don S. Davis, el mític general Hammond d'Stargate SG-1, però com era d'esperar amb els antecedents del director Uwe Boll la pel·lícula va ser un autèntic fracàs comercial (va costar 30 milions de dòlars i en va recaptar poc més de 750.000) i de crítica, que un cop més va considerar que el film no feia justícia als videojocs de la saga que havien sortit fins llavors, a més de tenir uns diàlegs i uns efectes especials lamentables i tot un seguit de característiques més pròpies del que es coneix com a sèrie B.

Ja passa, que amb les adaptacions cinematogràfiques de còmics i videojocs el públic és especialment primmirat i no n'acostumen a sortir ben parades, però una nota mitjana de 3,2 al respectat portal IMDB ens hauria de donar una idea de què trobarem si volem perdre 95 minuts de la nostra vida al film de Far Cry.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...