Què estàs buscant?

diumenge, 7 de setembre del 2014

Els videojocs cancel·lats de Crash Bandicoot

Fa més de 5 anys, en una de les primeres entrades del bloc, vaig repassar el personatge d'en Crash Bandicoot, la pseudomascota de Sony durant l'època de la Playstation i el protagonista d'una franquícia que, ja el 2009, es podia dir que s'havia anat degradant.

De fet, en aquests 5 anys no n'ha sortit cap nova entrega, de les seves aventures. Ni cap spin-off. Però sí que hi ha hagut intents de ressuscitar-lo, intents fallits que repassarem avui.


El primer va ser de 2005 i si s'hagués fet realitat hauria estat el Cortex Chaos, per al a Playstation 2. Protagonitzat pel malvat Dr. Neo Cortex i els seus clons, se sap que hi havia diverses idees per al seu desenvolupament, però es va cancel·lar en una fase tan inicial que ens hem de conformar amb això: el títol i el protagonista. Parlant del títol, sembla que també es podria haver anomenat The All-New Cortex Show.



Uns anys després, el 2010, hi va haver dues cancel·lacions de projectes relacionats amb en Crash Bandicoot. La primera, el Crash Team Racing 2010, que havia de ser una seqüela de la subsèrie dedicada als clons dels Mario Kart que ja formaven part de la franquícia, per a Playstation 3 i Xbox 360. El cas és que Activision va decidir deixar-ho córrer i es va redissenyar en el joc de 2011 DreamWorks Super Star Kartz, amb personatges de les franquícies Shrek, Madagascar, Monsters vs. Aliens i Com ensinistrar un drac.



El següent hauria estat un joc d'acció i plataformes en 3D, en la línia de la sèrie principal i original, però també va ser aparcat per Activision, que igual que va passar amb el Crash Team Racing 2010 va acomiadar tot l'equip de desenvolupament. Quan se'n va conèixer la cancel·lació els fans el coneixien com a Crash Bandicoot 2010, però sembla que a partir de 2013 es va saber que el títol definitiu hauria estat Crash Bandicoot: Landed. Havia de sortir per a Playstation 3, Xbox 360, Wii i...


Nintendo DS, que és l'única versió de la qual es va arribar a fer (o es va arribar a filtrar) un vídeo, en aquest cas una demo. 

Per cert, de la mateixa manera que el Crash Team Racing 2010 va acabar veient la llum redissenyat i amb el nom d'una altra franquícia, el Crash Bandicoot: Landed es va convertir, diuen, en el Prototype 2, un videojoc de to molt diferent per a Xbox 360, Playstation 3 i ordinadors que va tenir força bona acollida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...