Què estàs buscant?

dijous, 19 de novembre del 2020

Però d'això també hi ha videojocs?: Los Lunnis

És probable que alguna vegada us hàgiu preguntat si existien videojocs d'aquells titelles que protagonitzaven una sèrie produïda per TVE durant bona part dels anys 2000 -i fins al 2011-, i que en el seu moment eren pertot arreu. 

Doncs sí, fa poc vaig descobrir que se'n va fer un, i com que també m'agrada recuperar seccions del blog abandonades -tot i que en aquest cas en vam tenir una entrada al juliol-, em va proporcionar l'excusa perfecta per rescatar-la, de manera que aquí teniu una entrada que segur que satisfà la vostra curiositat i us permet dormir amb més tranquil·litat a la nit.


Es tracta, és clar, del Lunnis, el videojoc de Los Lunnis que es va publicar el 2009 per a la Nintendo DS amb la intenció d'aprofitar l'enorme èxit de la consola portàtil més venuda de la història i els també enormes índexs d'audiència d'un programa orientat al públic més jove, el preescolar.

Desenvolupat per la petita companyia malaguenya Legend Studios i publicat per la distribuïdora britànica 505 Games, abans d'explicar en què consisteix voldria afegir l'anunci televisiu amb què es va anunciar, perquè la veu de la locutora m'ha transportat a una època més pretèrita que el 2009, directament als anys 80 o principis dels 90.

Bé, ja ens ho diuen una mica a l'anunci, però el Lunnis està format per minijocs, i així en moviment ja us podeu quedar amb el que acabem de veure, perquè a YouTube només n'he trobat aquest vídeo i un altre en què un paio hi juga comentant-lo, però a banda que normalment no poso vídeos amb comentaris, en aquest cas la qualitat del contingut és prou dolenta com perquè hagi quedat descartat del tot.

Segons la descripció, i des de la meva completa ignorància sobre el programa, es tracta de recuperar el llibre màgic de la bruixa Lubina, i ho farem controlant en Lucho, que emprendrà l'aventura amb els seus companys de repartiment, tot plegat animat amb la música de la sèrie. 

Es fa a través de "més de" -no tinc mitjans per descobrir si era una exageració típica d'aquesta mena de promocions- 20 minijocs, entre els quals rentar-se les dents, caçar insectes o fer música. 

Gràficament el joc és com veiem, almenys els seus minijocs: dissenys en 2D que es podrien haver fet perfectament en una Game Boy Advance, i mentre en Lucho es mou pel mapa, ell està dissenyat en 3D, però vaja, el resum és que no són gaire espectaculars.

A favor d'aquest títol que, per cert, digui el que digui la portada, a l'interior és Los Lunnis: En busca del libro mágico, tenim un seguit de continguts extra desbloquejables que consisteixen en vídeos i música del programa.

Sembla que es preparava, també, un joc per a la Wii, però no he trobat proves que existeixi. De fet, és possible que us pregunteu si el de la Nintendo DS es va distribuir fora de l'estat espanyol. La resposta és que sembla que no. No tindria gaire sentit, però a més, en una ràpida ullada a eBay trobem que, en el moment d'escriure aquestes línies, hi ha només 5 unitats a la venda, i no se'n troba cap de venuda -estic segur que se n'ha venut alguna, però deu fer massa temps que això no passa-. Si us interessa, Wallapop és el vostre amic, també.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...