Què estàs buscant?

dijous, 26 de març del 2009

Recomanació personal: The Humans (Gameboy)

Avui recomano un altre joc de la Game Boy, per variar una mica. Suposo que, com que és la primera consola que vaig tenir, amb el permís de l'MSX, que no és una consola, els anys han fet que pugui recordar els seus jocs amb una visió més històrica que en els casos de les consoles més modernes.

Deu ser per això que tants dels jocs que he recomanat fins ara són de la Game Boy, perquè ara puc dir quins són realment bons i val la pena jugar-hi encara malgrat els avenços tecnològics que han anat canviant el món dels videojocs. Això no vol dir que aviat no pugui fer un article sobre un joc de la Xbox 360, i de fet ja tinc pensat quin. Doncs bé, seguint amb aquesta tendència parlaré del The Humans, un joc que juraria que em van regalar sense que l'hagués demanat i que va ser tot un encert.



Llançat el 1992 i desenvolupat per Game Tek, The Humans és bàsicament un joc d'estratègia de l'estil Lemmings on hem de controlar uns quants homes de l'edat de pedra i anar administrant les seves habilitats de manera que puguem resoldre el repte que se'ns planteja a cada pantalla, calculant molt bé quants companys podem sacrificar i quins objectes necessitem. Si no ho fem bé ens podem trobar que hem de reiniciar la partida, perquè som en un punt sense sortida.



El joc també va sortir en d'altres plataformes, adequat a la potència de cadascuna d'elles, com en el cas de la Mega Drive, que és a tots els nivells superior al de la Game Boy, però el de la portàtil de Nintendo és el que tinc jo i el considero un dels millors jocs del seu catàleg. També va aparèixer per a Super Nintendo, Amiga, Amiga CD 32, Atari ST, PC, Atari Jaguar, (on es deia Evolution: Dino Dudes) Atari Lynx (rebatejat com a Dinolympics) i un remake per a la Nintendo DS que està a punt de sortir. I les seqüeles del títol van ser The Humans 2: The Jurassic Levels (1993, Amiga CD 32 i PC) i The Humans 3: Evolution Lost in Time (1996, Amiga, Amiga CD 32 i PC), que no van obtenir gaire èxit.



I aquí tenim la pantalla del títol. En definitiva, refieu-vos de mi si us dic que és un dels millors jocs de la Game Boy (per al meu gust) i adquiriu-lo si voleu fer-me cas. Enganxa molt i no és gens fàcil!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...