Què estàs buscant?

dijous, 28 de maig del 2009

Coses meves: abstinència (2a part)

Vaig parlar fa unes setmanes sobre el meu objectiu de practicar l'abstinència consumista videojoquística a causa de les meves dificultats econòmiques. Doncs bé, avui és 28 de maig i la cosa era aguantar tot el mes sense comprar videojocs... i no ho he aconseguit. Avui he comprat. Però només m'he gastat 11,25 euros i hem de tenir en compte que hi havia una clàusula, en aquella declaració d'intencions, que deia que això ho compliria sempre i quan no cobrés uns diners que havia de cobrar. Doncs bé, els he cobrat, i penso que, si tot i així només m'he gastat 11,25 euros, està molt bé. A més, el que adquirit val molt la pena:


És ni més ni menys que el pack per a la Xbox que conté el Grand Theft Auto III i el Grand Theft Auto: Vice City. Van sortit força després que la seva versió de Playstation 2, i de fet ja tinc aquestes versions, però en Xbox els gràfics són millors (també en el cas del Grand Theft Auto San Andreas, que ja compraré algun dia tot i tenir-lo ja en Ps2) i a més els podré posar a la 360 connectada a la tele LCD, de manera que hi podré jugar sense veure'ls borrosos. És a dir, amb les versions de Ps2 que tinc ara, si vull jugar-hi en aquest televisor ho veig borrós, problema que se suma a la inferioritat gràfica que tenen les versions de Ps2 respecte a les de la Xbox.

Total, 11,25 euros des d'Anglaterra amb enviament inclòs, de segona mà aparentment en bon estat. Ara sí que hi jugaré... ja tinc ganes de veure el Vice City amb uns gràfics com cal, com els de PC. A més, es pot introduir al disc dur de la consola la música que ens doni la gana i afegir-la com a emissora de ràdio del joc, tal com passa amb els jocs de PC que permeten aquesta funció. Miami, ja vinc!


2 comentaris:

  1. Veig que aquesta entrada ja és de fa temps, però l'he trobat i m'ha fet gràcia comentar. La meva xicota i jo ara estem força enganxades al GTA San Andreas, a la PS2. Ella ja havia jugat abans en algun dels altres jocs de la "saga", jo tot just m'inicio ara. Aquest joc no s'acaba mai però, no? Perquè ja portem un munt d'hores jugades i el percentatge de joc que hem jugat és moooolt poc! Tu realment has aconseguit passar-te el joc?! Perquè jo ara per ara ho veig missió impossible!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És curiós que hagis arribat fins aquí precisament, perquè ara estava jugant al GTA: Episodes of Liberty City, que és un complement del GTA IV.

      A veure, són jocs molt llargs, però es veu que el San Andreas és el que més. Jo no me l'he passat, i ara el tornaré a jugar en Xbox (quan pugui), però has de saber que l'objectiu no és el 100%. El 100% és quan fas absolutament totes les missions secundàries, trobes certs objectes i altres coses no obligatòries. No sé quin és el percentatge del San Andreas, però el del IV és un 70% més o menys.

      Ara, ànims que és llarguíssim! És el que té més mapa de tots els GTA!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...