Què estàs buscant?

diumenge, 6 de setembre del 2009

Curiositats de la història dels videojocs: anuncis (12a part)

Repassem en aquesta dotzena entrega els anuncis en què es presentaven alguns dels jocs més importants de la història. Ja ho havia fet, però aquest cop en són uns altres, naturalment. Comencem amb un vídeo doble, del Super Mario Bros. 2 (l'original) i el The Legend of Zelda, tots dos del Famicom Disk System:



Canviant radicalment de companyia, la presentació del primer joc d'en Sonic, la mascota de Sega, el Sonic the Hedgehog de la Mega Drive:



I el següent és del Tetris de la Nintendo, però no és cap versió japonesa. És l'americana, ja que la japonesa (que de fet era de la versió de la Gameboy) ja l'havia posat a la secció:



Aquest és del Gran Turismo, de la primera entrega per a la Playstation, una saga i una consola que no compten amb la meva simpatia, però que van ser i són cabdals a la història dels videojocs i per això val la pena posar el vídeo aquí:



I l'anunci japonès del Super Mario 64, un dels jocs més revolucionaris de la història:



Acabo avui amb el primer anunci del Sonic Adventure de la Dreamcast, un títol excel·lentíssim i revolucionari, amb uns gràfics que no igualava cap consola de l'època i que va tenir tant d'èxit, juntament amb la consola, com crítiques un cop morta la màquina. Com sempre ha passat amb Sega.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...