Què estàs buscant?

dilluns, 15 de febrer del 2010

Primer Aniversari de 3 Botons i START

Benvolgudes lectores, benvolguts lectors... avui trenco la cadència habitual del bloc, que és d'un article cada dos dies, perquè és una ocasió especial. Avui fa un any que vaig començar a escriure en aquest bloc i és un motiu de celebració.

Amb aquella primera entrada, la inaugural, que en extensió no té res a veure amb els articles que van venir després, donava el tret de sortida a un bloc que quan repassi el segon any de la seva existència no podrà oferir unes estadístiques tan maques, i és que la periodicitat de publicació va passar de missatge diari a cada dos dies, per tal de poder mantenir la meva salut mental i al mateix temps oferir un mínim de qualitat. Perquè ja sé que no és un bloc que guanyarà cap premi, i ja sé que faig uns textos molt llargs i frases eternes, però és el meu estil i ho faig amb tota la bona intenció.


En aquest any, passem a les curiositats, he parlat de 22 accessoris de consoles, he tocat temes d'estricta actualitat en 6 ocasions (recordeu que aquest bloc s'enfoca bàsicament en el passat, remot o no), he comparat entregues actuals i passades de 3 sagues, he parlat d'anuncis relacionats amb els videojocs 12 vegades, hem vist 13 pel·lícules que havien tingut versió en videojoc, he comparat 5 títols en diferents consoles, he comentat 6 cops coses que m'havia comprat, he donat una mica de publicitat a 2 consoles poc conegudes, he parlat 8 cops de coses que no tenien cabuda en cap secció concreta ("Coses meves", es diu), i he trobat interessant compartir amb vosaltres algunes curiositats de la història dels videojocs 3 vegades. 

També hem vist 18 títols que es basaven en còmics, 1 joc que es considera dels millors del catàleg de la consola en qüestió (secció que evidentment ha de créixer molt, encara), 7 títols que es coneixen com alguns dels pitjors de la història, 4 vegades hem vist errors de programació d'alguns videojocs, hi ha hagut 7 especials dedicats a aspectes no directament videojoquístics però sí relacionats estretament amb els videojocs, he repassat 3 grans sagues de la història dels videojocs, he fet 1 extensíssim article sobre un gènere (els jocs de futbol, concretament), he parlat de la història de 2 videoconsoles, he compartit amb vosaltres els meus records sobre 27 jocs de la meva infantesa i adolescència, he fet pública la meva alegria en adquirir 9 jocs que sempre havia volgut, i he parlat de 5 videojocs d'allò més estranys.


Aquí em teniu jugant al Ghouls'n Ghosts, un dels meus jocs espina. A més, he volgut investigar sobre 4 títols que no van veure la llum tot i que s'estaven programant, he homenatjat 4 videojocs que van canviar la història del mitjà, hem vist 19 vegades el que pot arribar a fer la gent per amor als videojocs, he parlat de 2 pel·lícules d'imatge real basades en jocs, hem vist 11 dels personatges més importants de la història, 5 videojocs que sorprèn que existeixin, 6 clàssics que no han destacat per la seva influència o importància amb els anys, he recomanat 13 títols que m'han agradat a mi especialment tot i no ser dels més buscats, i finalment he parlat de 6 sèries d'imatge real o d'animació que han tingut la seva versió en videojoc.


Tot això en 236 articles (comptant aquest) en 365 dies, xifres que com ja he dit no es repetiran de cara a l'any que ve, però penso continuar amb el bloc i mantenir la cadència d'una entrada cada dos dies que té actualment. O fins que se m'acabin les idees, cosa que espero que no passi. No sé com canviarà el bloc quan canviï, perquè tard o d'hora ho farà, però desitjo que sigueu allà llegint-me, encara que sigueu quatre gats. Quatre gats, però els millors!


3 comentaris:

  1. Moltes felicitats Moroboshi!

    Fer, i sobretot mantenir, un bloc personal de videojocs, o del que sigui, sempre és difícil, complicat i laboriós (laboriós si feu apunts sovint clar).

    Endavant i a pel segon any!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...