Què estàs buscant?

diumenge, 27 de juny del 2010

Els pitjors: Ninjabread Man

Torna una de les seccions que més us agraden, i que genera centenars de milers de comentaris i correus electrònics cada cop que n'apareix una nova entrega. Avui parlaré del pitjor videojoc del catàleg de la Wii, com sempre basant-me en una classificació que té en compte una mitjana de puntuació de diversos mitjans especialitzats. També té versió per a Playstation 2, destrossada per la crítica però que no es considera el pitjor del seu catàleg. 


El Ninjabread Man, de fet, va sortir per a la Wii el 2007 però abans havia vist la llum a la Ps2 i ordinador, el 2005 concretament. Com deia, la mitjana de puntuació que va obtenir és extremadament baixa, un 17%, pel que sembla a causa d'uns gràfics molt lluny del que s'esperava en un títol per a la Wii, un so horrorós, un protagonista mancat de carisma, la jugabilitat és pèssima i en general es nota que el pressupost era molt baix. 


Una de les coses que no he dit és precisament la que més noto en aquest vídeo: problemes de fluïdesa en el moviment, tot i que la càrrega poligonal és força baixa. Doncs bé, sigui com sigui resulta que se'n va fer una seqüela! El 2008 havia de sortir el Ninjabread Man II: Blades of Fury, però no he trobat cap prova de la seva sortida real, de manera que suposo que es va cancel·lar. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...