Què estàs buscant?

dimarts, 13 de juliol del 2010

Els pitjors: The Simpsons Skateboarding

Els Simpson, amb la importància que tenen com a icona cultural, han vist aparèixer molts videojocs basats en la franquícia que duu el seu nom, i no tots aquests productes podien ser de la qualitat que una sèrie tan mítica es mereixeria, però sempre n'hi ha d'haver un que és el pitjor de tots. I el pitjor videojoc dels Simpson que ha sortit mai és el...


Exclusiu del mercat nord-americà, The Simpsons Skateboarding va sortir el 2002 per a la Playstation 2 de la mà d'Electronic Arts, en una nova demostració que dues de les marques de més prestigi no tenen per què crear un producte de qualitat, i en aquest cas parlem d'un dels més mal valorats de la història, tant de la consola com en general. 



Com es pot veure en aquest vídeo, una cosa bona que té el joc és que es poden controlar, a més de la família Simpson, naturalment, alguns dels secundaris de la sèrie, cosa que no acostuma a passar. Això sí, primer s'hauran de desbloquejar.

Gràficament tampoc no em sembla terrorífic (sí una mica massa senzill), tot i que és un dels punts que se li critiquen, però el so sí que és una mica pobre (deixant de banda les veus, que són les originals), i el control és dolent, en el sentit que no respon adequadament a les ordres que donem amb els botons del comandament. Aquest últim punt, que és molt important, sí que s'intueix en veure el vídeo en moviment. 

Cap de les crítiques no aprova aquest títol, i fins i tot els usuaris, que tendeixen a ser més benèvols quan tenen l'oportunitat de controlar en un videojoc els seus personatges preferits (les vendes en aquests casos estan assegurades, això és evident), el deixen prou malament com per no arribar ni al 5 pelat. I és que molt pocs dels videojocs d'Els Simpson són realment bons, però pel que sembla, amb aquest no s'hi van escarrassar gens. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...