Què estàs buscant?

dimarts, 20 de juliol del 2010

Jocs que no van veure la llum: Kimba, el lleó blanc (Nintendo 64)

Naturalment, no hauria tingut el nom en català, però com que sí que es va emetre en la nostra llengua la sèrie d'animació basada en el manga del mestre Osamu Tezuka, he pensat que es reconeixeria millor que no pas si hagués posat Jungle Taitei, el seu nom original.


Publicada en forma de manga, en tres volums entre 1950 i 1954, aquesta història va ser convertida en sèrie de televisió i va ser la primera de producció japonesa en color, emesa entre 1965 i 1966. No se'n va fer cap videojoc pròpiament dit, tot i que en Kimba sí que apareix a l'Astroboy: Omega Factor de la Gameboy Advance i al Columns GB: Tezuka Osamu Characters, per a la Gameboy Color. Però sí que hi havia un projecte de videojoc d'aquesta història, que és aquest que presento avui:


Es va anunciar el 1996 per a la Nintendo 64 i tenia molt bona pinta, en part perquè hi estaven treballant en Makoto Tezuka, fill del mestre desaparegut el 1989, i en Shigeru Miyamoto, el pare d'en  Mario en persona. 

Havia de ser una aventura que permetria una exploració força lliure del territori, i gràficament duia la Nintendo 64 fins a uns extrems que han fet especular amb la possibilitat que en realitat fos un títol per al 64DD, però malauradament mai no va veure la llum, perquè en Tezuka se'n va desentendre dient que estava molt ocupat amb altres coses. Una llàstima.


1 comentari:

  1. Una llàstima que ens quedessim sense aquest videojoc d'en Kimba, prometia molt :(

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...