Què estàs buscant?

dissabte, 3 de juliol del 2010

Jocs que no van veure la llum: Tiny Toon Adventures (Jaguar)

Un dia vaig recomanar un videojoc basat en els Tiny Toon de la Warner, i de fet vaig aprofitar per repassar tots els títols que han aprofitat la fama de la franquícia, però n'hi ha un que no va arribar a sortir. És el Tiny Toon Adventures, que el 1994 havia de sortir per a l'Atari Jaguar. 


No se sap ben bé per què no es va arribar a acabar, al vídeo que poso a continuació es veu clar que li faltava molt (i no està de més escoltar la narració que hi ha, tot i que és en anglès), però he llegit en un fòrum que a la capsa de la fallida consola hi apareixien imatges d'aquest títol nonat. 


Val la pena veure el vídeo sencer, perquè fins ara he parlat de molts videojocs que no van arribar a sortir, però a les imatges que es mostraven no es notava gaire. En aquest cas sí, és evident que el projecte estava en un estat força embrionari i hi podem veure moments certament curiosos.

Una llàstima, tant pel fracàs de la consola com per la cancel·lació d'un títol que podria haver estat molt bé, com la majoria dels que fan ús de la marca Tiny Toon. 


2 comentaris:

  1. El Tiny Toon de megadrive m'encantava!!!! amb tantes pantalles i que pogués tenir la opció de posar-hi passwords i seguir on t'havies quedat! i el de gameboy també. Era molt guai (la música posava dels nervis)

    ResponElimina
  2. Celebro que m'hagis deixat 4 comentaris en un dia, entre un bloc i l'altre! :)

    Dels jocs de Tiny Toon en vaig parlar un dia, si poses aquest nom al cercador ho trobaràs. I sí, precisament els dos que esmentes són els que tinc, els meus preferits.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...