Què estàs buscant?

dimarts, 10 d’agost del 2010

Accessoris: les maraques de la Dreamcast

No em cansaré de lamentar-me de la foscor històrica que envolta l'última videoconsola de Sega, fins al punt que molta gent, en cas que conegui la seva existència, ignora o oblida que forma part de la mateixa generació que la Playstation 2, la Xbox i la Gamecube. Aquesta injustícia s'estén també als seus videojocs, i de retruc als seus accessoris.


Doncs bé, aquestes són les maraques que acompanyaven el joc Samba de Amigo i la seva seqüela o actualització Samba de Amigo ver. 2000, de la Dreamcast, i que prèviament havien passat per les recreatives. El remake del joc per a la Wii és això, un remake, encara que malauradament hi haurà milers de persones que el consideraran original de la consola de sobretaula actual de Nintendo, però bé, jo només puc lluitar contra aquesta ignorància des d'aquesta tribuna. 

Amb la Wii és més còmode, només cal moure els Wiimotes, però això no té cap gràcia per a un col·leccionista. El que mola és tenir les maraques i això només era possible a la Dreamcast. Ara veurem un vídeo de l'accessori "en acció":


D'acord, no servien per a cap altre joc, almenys oficialment, tot i que hi havia qui intentava fer-les servir en jocs que era millor controlar de la manera tradicional. Però per alguna cosa deu ser que comprar-se'n unes ara, amb la capsa original de la foto de dalt, implica deixar-hi calés. 

Personalment, no m'agrada ballar ni res que s'hi assembli, i encara menys la música llatina que hi ha en aquell joc, però Sega un cop més sorprenia el món amb un accessori innovador, un videojoc que esdevindria un dels més carismàtics del seu catàleg i un personatge, l'Amigo, que apareixeria en diversos títols d'autohomenatge de Sega. I bé, ara ja no té cap sentit perquè no es pot, però llavors es podia connectar la Dreamcast a internet i desbloquejar cançons de jocs mítics de la companyia per acompanyar-les amb les maraques. Allò sí que devia valer la pena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...