Què estàs buscant?

divendres, 21 de gener del 2011

Sèries i videojocs: Toxic Crusaders

Algú recorda uns dibuixos que es deien Toxic Crusaders? Eren només 13 episodis i es van emetre el 1991, però es basaven en la sèrie de films The Toxic Avenger, una tetralogia que quan es va fer la sèrie encara era trilogia. Eren unes pel·lícules que barrejaven el terror i la comèdia i estaven protagonitzades per un mutant tòxic, que es volia venjar dels que l'havien dut a transformar-se.


La franquícia no va tenir la repercussió d'una altra que també anava de mutants, amb rerefons ecologista i més o menys de la mateixa època, la de les Tortugues Ninja, però déu n'hi do. Se'n va fer marxandatge i també la sèrie de dibuixos animats que comentava, Toxic Crusaders, de to més amable que els films (bastant forts en diversos sentits) i en la qual es basava el videojoc que avui ens ocupa. 


Aquest és el de la NES, que va sortir el 1992, igual que el de la Gameboy...



I el de la Mega Drive:



Com podem veure, la idea és la mateixa: un beat'em up d'un contra tots, i en el cas de la Gameboy també, però sense la profunditat física dels altres dos, encara que la consola era capaç de fer-ho. L'acollida dels jocs va ser fluixeta, tirant a moderadament bona. No hi ha gaire acord entre les diverses crítiques ni el públic, però en el millor dels casos no és res d'exagerat, el mateix que havia passat amb la primera pel·lícula, perquè de les seqüeles val més no parlar-ne.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...