Què estàs buscant?

dissabte, 18 de juny del 2011

Jocs que no van veure la llum: Final Fight - Seven Sons

Final Fight és un clàssic del gènere del beat'em up tant a les recreatives com les consoles, va inaugurar una saga i ha tingut adaptacions i seqüeles més o menys encertades. N'anirem parlant en properes entrades, i ja en vam parlar una mica l'altre dia en veure que l'últim videojoc que va sortir per a la Saturn pertanyia a questa franquícia, però avui repassarem un dels títols que havien de formar la sèrie però no van veure la llum.



El metratge correspon al Final Fight: Seven Sons, un títol que havia de sortir per a la Playstation 2 i que, malgrat uns gràfics no gaire bons, mantenia la jugabilitat clàssica tot i el pas a les 3D, en part gràcies al joc de càmeres. 

No hi ha gaire més informació sobre aquest títol (ni cap més vídeo), però el cas és que Capcom va considerar que el seu aspecte gràfic no agradaria a les noves generacions i es va aturar el projecte. Es podria dir, de fet, que es va reorientar, perquè n comptes d'aquest, el Final Fight que va sortir per a la Playstation 2 (i per a la Xbox) va ser el Final Fight: Streetwise, el 2006, del qual ja parlarem però avanço que va sortir força malament. Els va sortir el tret per la culata, perquè l'estil més modern de càmera des del darrere i gràfics totalment en 3D no va convèncer i els múltiples defectes del joc no hi van ajudar gens. 

No podem saber si el Seven Sons hauria estat realment bo o com a mínim digne de la llegendària saga, però com passa sempre, en haver fracassat el seu substitut i haver quedat aquest al llimb, el públic el té en un pedestal i és com una mena d'espina clavada que tenen tots els seguidors de la saga.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...