Què estàs buscant?

dilluns, 6 de juny del 2011

Jocs que no van veure la llum: l'Earthworm Jim de la PSP

Ja vaig parlar fa temps, més d'un any, de la saga Earthworm Jim dins la secció Petits Clàssics, que de fet inaugurava. Allà hi vaig esmentar el joc que protagonitza l'entrada d'avui, curteta perquè vaig una mica de cul, si no us sap greu. Era una nova entrega de la saga que havia de sortir per a la portàtil de Sony, la PSP, i feia així:


Bé, seria més correcte dir "hauria fet així", perquè com ja he dit no va sortir. Havia d'aparèixer el 2006-2007 i pel que es pot veure al vídeo no tenia mala pinta. Podria haver estat molt bé, i a l'alçada d'una saga que, per desgràcia, va veure unes quantes entregues dolentes i que no se sap si acabarà veient l'Earthworm Jim 4 dels rumors que van començar el 2008 però que, de moment, han estat desmentits.

La idea era fer un remake del primer títol, mantenint l'esperit de la sèrie amb habilitats afegides, una combinació que sempre és interessant, i se n'encarregava Atari però, pel que podem llegir a la web Unseen64, els drets de la franquícia els tenia Interplay i com que va fer fallida (va vendre, entre altres coses, la franquícia Fallout a Bethesda) va aparcar indefinidament el projecte, en una injustícia d'aquelles que fan que alguns títols que no tenen cap problema en si mateixos no vegin la llum. Una autèntica llàstima en aquest cas. Es veu que s'està recuperant poc a poc, per tant no perdem l'esperança de veure algun dia un nou joc protagonitzat per aquest cuc tan especial, sigui per a la PSP o per a d'altres consoles.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...